Unsprezece motive pentru a înscrie orașul tău la campania „40 de zile pentru viață” de Ziua copilului – născut și nenăscut

786

Spre bucuria părinților, cât și a copiilor, anul trecut a fost promulgată legea de modificare a Codului Muncii, prin care ziua de 1 iunie – Ziua Copilului, devenea zi nelucrătoare, astfel că 1 Iunie 2017 este prima zi în care ne bucurăm împreună cu copiii noștri de acestă sărbătoare legală.

Printr-o coincidență fericită, tot mâine se dă startul înscrierilor pentru campania „40 de zile pentru viață”. Astfel putem sărbători și viața copiilor nenăscuți care, din păcate, nu primesc nici un fel de protecție din partea statului- dacă sunt nedoriți de părinți.

Iată 11 motive pentru care, de ziua copilului, cel mai mare dar pe care îl poți dărui copiilor țării noastre este să înscrii orașul tău la Campania „40 de zile pentru viață”.

11. Iubirea pentru copil începe în pântec! Bebelușii nenăscuți sunt ființe umane și au dreptul la viață. Să lupți pentru cei mici și nevinovați atunci când nimeni altcineva nu pare să observe nedreptatea care se face, este un act eroic demn de încurajat și de lăudat.

10. Cineva trebuie să lupte în țara asta împotriva curentului avorționist. Dacă tu nu o faci, atunci cine?

9. Prezența ta în stradă este un semn de iubire și compasiune față de mamele care merg la avort crezând că nu au de ales. Poate că ești singura persoană care îi poate întinde o mână de ajutor, poate ești singura persoană care să-i amintească că fiecare copil este un dar de la Dumnezeu. Prezența ta în stradă face o diferență!

8. Vei întâlni oameni extraordinari! De-a lungul timpului, această campanie a adus împreună creștini de diferite denominațiuni, și nu numai, care altfel nu s-ar fi întâlnit vreodată. Chiar dacă rugăciunea în stradă nu este în comun, faptul că ne-am unit și am sacrificat pentru acest scop nobil împreună, ne-a apropiat și mulți am avut ocazia să clădim relații minunate – chiar pe viață (un cuplu care s-a întâlnit la prima campanie s-a căsătorit!).

7. Sute de ore de post si rugăciune pentru orașul nostru! Timp de 40 de zile ne vom uni în post și rugăciune cu zeci de mii de creștini din întreaga lume pentru încetarea avorturilor. Știm ca nici o rugăciune nu este în zadar!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

6. Dacă vrei să slujești și să duci evanghelia lui Cristos celor săraci, nu există un loc mai bun pentru a face asta decât în stradă. E un prilej bun de a ieși din comunitatea ta și de a te lăsa provocat/ă de nevoile reale ale omenirii însetate după adevăr. Mesajele afișate pe pancarte răspândesc adevărul despre demnitatea fiecărei vieți și despre consecințele avortului într-o societate unde rar auzi vorbindu-se despre această problemă.

5. Campania aceasta te scoate din zona de confort. Te gândeai să încerci ceva nou și radical în viața ta? Uită de sărituri cu parapanta, să stai în stradă la veghe e mult mai palpitant…și cu siguranță te scoate din zona de confort, o zonă care ar trebui să fie „no-go zone” pentru orice creștin!

4. Este o bună ocazie să îți pui la punct principiile de viață. Poate că știi în mare de ce avortul nu este o soluție, dar tot ai unele îndoieli și nu ești sigur/ă să te avânți într-o dezbatere pe această temă. Nu-i nimic, nici noi nu am fost pregătiți. Însă această campania va trezi în tine o sete de cunoaștere pentru adevăr și îți va da curajul necesar să îți susții punctul de vedere într-o dezbatere.

3. Te va ajuta să crești spiritual. Majoritatea oamenilor care au luat parte la veghe spun că relația lor cu Dumnezeu a devenit mai profundă și că se simt mai puternici în credință. Iar credința puternică te face să realizezi lucruri uimitoare pentru Domnul… Vino și lasă-l să lucreze în tine!

2. Prin această campanie ai ocazia să-ți folosesți talentele (timpul, abilitățile, ideile etc. ) pentru o cauză care poate schimba lumea!  Te pricepi la a coordona o echipă de voluntari sau la a crea material vizual (fie foto sau video) sau vorbești în public cu ușurință? Ai carismă și îți place să îi aperi pe cei nedreptățiți? Campania aceasta va deschide multe oportunități pentru ca tu să aduci valoare comunității de care aparții, și mai ales să îi mulțumești lui Dumnezeu prin aceasta pentru talanții pe care ți i-a dăruit.

1. Ultimul și cel mai tare motiv: bucuria pe care ți-o aduce știrea că prezența și rugăciunea ta au ajutat un suflet, fie că l-au condus pe ultimul său drum sau i-a dat șansa la viață, este inestimabilă! 13.305 de copii au fost salvați (2 chiar la campaniile din țara noastră), 154 de lucrători au abandonat industria avortului, 86 de clinici au fost închise în urma acestor campanii, la nivel internațional. Dacă cauți fericire și nu știi unde să o găsești, o vei găsi în stradă, în rugăciune, luptând pentru cea mai nobilă cauză, viața!

„În dar ai primit, în dar să dai.” Viața este un dar pe care nu l-am meritat niciunul dintre noi cei în viață, și îl avem datorită sacrificiilor celor care ne-au crescut. Ești pregătit să sacrifici și tu la rândul tău pentru a salva o viață?

Pentru mai multe informații despre campanie și pentru a afla cum se pot face înscrierile vă rugăm contactați-ne pe pagina de facebook.com/40dezilepentruviata, la numărul de telefon 0757 876 385 sau ne puteți trimite un email la [email protected]


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here