În Irlanda, Guvernul a ordonat: bărbații pot fi femei și femeile, bărbați. E loc și pentru „non-binari” și „intersexuali”

David Quinn, directorul Institutului Iona din Irlanda, atrage atenția la consecințele legalizării căsătoriei ca uniune între două persoane, „indiferent de sex”. La 2 ani de la referendumul care a redefinit familia și a eliminat condiția ca soții să fie de sexe diferite, Parlamentul irlandez adoptă legi tot mai radicale prin care realitatea biologică este deconstruită și înlocuită cu constructe ideologice.

În 2015, Irlanda a adoptat una dintre cele mai radicale legi ale „recunoașterii” de gen din lume. Legea spune că corpul și sexul (sau „genul“) sunt total independente unul de altul. Această lege era aplicată, până acum, doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Un amendament va extinde însă legea și la persoanele în vârstă de 16 ani, dar chiar și mai radical, o va extinde la copiii mai mici, atât timp cât ei obțin permisiunea părinților și a doi medici pentru „schimbarea genului”.

Este greu de supraestimat radicalismul acestei noi legi. Fiecare om se naște cu un anumit sex. Corpul tău este corp de bărbat sau de femeie – deci, ești bărbat sau femeie, în consecință. Acest fapt este considerat acum o idee cu totul învechită, sau mai rău decât atât, habotnică. Și, desigur, este considerat un semn de mare „progres” a te debarasa de această „credință învechită”.

Rezultatul este că, în dreptul irlandez, o persoană a cărei corp este de bărbat din punct de vedere fizic, deci care este de sex masculin până la ultima lui catenă de ADN, acum se poate auto-declara pe sine ca fiind de sex feminin, iar Statul va schimba toate documentele oficiale ale acelei persoane, recunoscându-l ca femeie. Cu alte cuvinte, o persoana cu penis va fi recunoscută de stat ca fiind, de fapt, femeie.

Citește și: VIDEO Caitlyn Jenner s-ar simți „mizerabil” și ar vrea să „redevină bărbat”

Același lucru se aplică, evident. și în sens invers. O persoană cu un vagin și uter (o femeie, cum ar zice „învechiții”), poate fi recunoscută în mod oficial de către statul irlandez ca bărbat. Acesta este motivul pentru care unele grupuri pro-avort spun acum că „nu toată lumea care are nevoie de un avort este femeie”. Există, iată, și „bărbați” care solicită avorturi.

Deci, după cum puteți vedea, statul a decis acum oficial că organismul nostru nu are nimic de-a face cu sexul nostru biologic.

Acesta este motivul pentru care ideologii gender vorbesc în termeni de „gen atribuit la naștere”. Medicul ar putea, observând organele genitale ale unui copil, să-i declare în certificatul de naștere sexul – dar acest lucru nu va mai fi un dat, ci doar un „gen atribuit la naștere“. S-ar putea schimba mai târziu! Școlile vor trebui să învețe acest lucru, iar întreaga societate trebuie să fie obligată să-l accepte.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ideologii de gen, trebuie să fie spus, fac o distincție între sexul biologic și „gen”. Ai putea avea sex biologic masculin, și acesta este un dat, dar „genul” este o chestiune de alegere.

Cu toate acestea, ca să mărim confuzia, nici genul s-ar putea să nu fie o chestiune de alegere în cele din urmă, ci tot un dat. Gândiți-vă la Caitlyn Jenner. Ea/el va insista ca el/ea a fost întotdeauna o femeie și de fapt n-a avut parte de nicio alegere ci pur și simplu i-a luat o lungă perioadă de timp pentru a ajunge la această concluzie și pentru a anunța în mod public.

Citește și: Nebunia lui Bruce Jenner

Indiferent care din aceste puncte de vedere le acceptați (sau nu le acceptați), un lucru rămâne cert: guvernul a decretat – corpul tău poate fi disociat în întregime de „genul” tău…

Mai mult, amendarea actualei legi a „recunoașterii de gen” va trece fără nici o opoziție în Parlament. Va deveni probabil lege din 2019 sau cam așa ceva.

(PS. Conform modificării propuse, nu va trebui să alegeți doar între a fi bărbat sau femeie. Veți putea opta de asemenea pentru a fi „non-binar” sau „intersexual”. O listă peste care am dat recent, conține mai mult de o sută de „genuri”. Singurii care lipsesc din listă? Bărbat și femeie).

Citește și: VIDEO Un politician german ridiculizează nebunia „gender”, salutând în Parlament 60 de „genuri” diferite


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here