Bicicleta nu va mai avea nevoie de pește (comentariu la articol)

920

„Bravo lor! Societatea asta e plina de oligofreni care nu sunt in stare sa isi asume responsabilitati si se ascund dupa fustele mamicilor! Femei puternice. Da, poti face copii singura (inseminare in vitro) si DA asa ai un sprijin la batranete (copilul tau!). De asemenea, poti oricand sa adopti sau sa faci voluntariat. Fara un barbat nu inseamna singura! Nimeni nu te impiedica sa ai prieteni si prietene, rude, cunostinte etc. De asemenea, sa fii casatorit nu inseamna fericit!

Nu mai traim in secolul 18 chiar daca mentalitatea la majoritatea este inca acolo.”

Mihai Sarbu

„Am veşti proaste. Mi-e teamă că situaţia este exact invers.

Potrivit tehnologiei de astăzi, un copil nu poate fi conceput decât cu ajutorul spermei masculine. În schimb, potrivit oamenilor de ştiinţă de la Universitatea din Bath (Marea Britanie) este posibil să obţii o fiinţă umană înlocuind ovulul obţinut de la o femeie cu o celulă oarecare din corpul omenesc. Ei au folosit celule luate din pielea umană. Implicaţiile sunt clare şi sunt menţionate explicit în articolul din The Daily Mail: pe viitor, cu ajutorul acestei tehnologii va fi posibil ca acele cupluri de homosexuali care doresc copii să îi aibă, prin unirea unui spermatozoid de la unul şi a unei alte celule pe post de ovul de la celălalt. In Extremis, este posibil pentru un bărbat să se reproducă singur, cu propriul spermatozoid şi o celulă oarecare a sa pe post de ovul.

În aceste condiţii femeile sunt cele care devin redundante.

În ce priveşte parthenogeneza (conceperea fără bărbat), deocamdată toate încercările au dat greş – embrionii rezultaţi nu sunt viabili.

Mai ţineţi minte butada Gloriei Steinem, cum că femeile au nevoie de bărbaţi aşa cum un peşte are nevoie de o bicicletă? Se pare că în curând bicicleta nu o să mai aibă nevoie de peşte.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Îmi pare rău.
Iată şi articolul: http://www.dailymail.co.uk/health/article-4110572/Babies-without-mothers-come-sooner-think-leading-scientists-warn-study-discovered-make-embryos-skin-cells.html ”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here