VIDEO Pledoarie pentru Tați (cu Lauren Southern)

Clipul „Războiul împotriva taților” subliniază felul în care figura tatălui responsabil, iubitor și cap de familie a fost înlocuită deliberat, în cultura pop americană începând cu anii 1960, cu personaje caricaturale, bufoni, imbecili și alcoolici, simultan cu promovarea familiilor monoparentale și a mamelor singure.

Lauren prezintă și câteva statistici care confirmă că familia nucleară servește cel mai bine interesele copilului, educația și devenirea acestuia ca adult și cetățean. 

Lauren Cherie Southern este o activistă și vlogger-iță libertarian-conservatoare de succes din Canada. Fostă colaboratoare la grupul Rebel Media, Lauren activează astăzi independent, scrie, filmează și își popularizează ideile pe propriul canal YouTube. Departe de a fi un personaj singular în online, Lauren face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru.

Alte canale similare: Lauren Southern / The White Rose / The Swan of Tuonela / Wife With A Purpose / Brittany PettiboneTara McCarthyBarbara4u2c / Blonde in the Belly of the Beast / Ann Lieven / Stell Bell


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here