FOTO Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie

Pângărirea și sfărâmarea obiectelor de cult, introducerea în anus a crucifixelor și statuetelor religioase – într-un cuvânt, „toleranță”.

În timpul unei manifestații (din deja celebra serie „Slut Walk”) a activiștilor pro-homosexualitate și pro-avort care a avut loc în Brazilia, de o „atenție specială” s-au „bucurat” obiecte de cult catolice.

În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, relatate în presa locală de cotidianul Jornal Nacional, și în clipul video.

Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acoperirea și acceptarea lor în mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.

Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași. Prima paradă a homosexualilor a avut loc în Rusia Sovietică în 1918:

„… la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o paradă a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul „Cu privire la abolirea căsătoriei”. Troțki nota, in memoriile sale, că Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: „Țineți-o tot așa, tovarăși!”. La acea paradă, se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”. Acest apel, în cele din urma, a fost preluat și utilizat pe scară largă in iunie 1918, atunci când mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au mărșăluit prin centrul Petrogradului complet goi.”

Treziți-vă la realitate cât mai este vreme! Nu lăsați acest ocean de mizerie morală și fizică să se întindă în România, sau veți fi blestemați de urmașii voștri pentru pedeapsa pe care o veți abate, prin inacțiune și indiferență, asupra lor!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Nu vă faceți iluzii: nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel.

Citește și:


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


5 COMENTARII

  1. Se vede ca esti destul ingusta la minte cu articolul asta si nu stiu care dintre noi 2 trebuie sa se trezeasca la realitate.

  2. VA ROG FRUMOS,NU MAI PUBLICATI ASTFEL DE POZE OBSCENE,VA POT VEDEA COPII.SUNT ANTI LGBT

  3. Psihopatii corectitudinii politice cu „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune” toata ziua in gura. Cine nu isi baga in … o cruce e `bigot`, ei vor ca „obiceiul” asta sa devina o practica obisnuita gratie orelor de educatie sexuala. Mai vomitabil de asa nici ca se poate. Astia sunt de tot …. la propriu. Vor drepturi de a-si baga orice in gaura in public.

  4. CE SA COMENTEZ EU SPUN SAI, BATA ,DUMNEZEU ASA CA SA-SI, DEA SEAMA CA EL ESTE CREATORUL… SI, A TOT SIUTORUL,SI, FACATRUL..A…TUTUR,, LUCRURILOR. VAZUTE, SI, NEVAZUTE, IAR CEI CARE SUSTIN, ACESTE ORGANIZATII, SATANISTE SA POFTESC,A SA MERGA, SI, IEI ACOLO PE FUNDUL IADULUI, SAI. ARD.A FOCUL SI. PUCIOASA DRACULUI SI, SA FIE IN, VESNICIE, TOTII LA OLALTA, CA ASTAI, GASCA, LUI SATAN CARE SUNT NEBUNI SI, FARA, CREERI TOT ASA SPUN SAI,,, BATA, DUMNEZEU…. AMIN.+++

  5. Aici vom ajunge daca nu ne opunem acestor mizerii-scabrosenii si nu organizam mai repede referendumul pentru definirea familiei in Constitutie la fel ca in Legea specifica …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here