VIDEO Cum feminismul a distrus Europa (cu Iben Thranholm și Stefan Molyneux)

651

„Una din problemele legate de agresivitatea imigranților este lipsa masculinității (din Europa). Toate vechile virtuți precum curajul, autodisciplina, dăruirea, sunt pierdute, iar cultura noastră este slăbită. Pe măsură ce criza refugiaților a erupt și a copleșit Europa, liderii politicii ai acesteia s-au comportat ca niște găini speriate, nu ca bărbați responsabili cu paza țării lor contra unei invazii.”

Efeminarea masivă a culturii are un efet major asupra politicii europene și a deciziilor care au condus la criza migranților din ultimii ani. Iben Thranholm și Stefan Molyneux discută deficiența de masculinitate în Europa, modul în care feminismul a programat femeile să vadă în bărbați dușmanii lor și despre viitorul civilizației vestice.

Iben Thranholm este dintre cele mai apreciate jurnaliste ale Danemarcei și de asemenea realizatoarea unui program popular la postul național de radio. Este specializată în analize pe tema influenței religiei în societate. Citește interviul Danemarca – pe muchie de cuțit? cu Iben Thranholm, publicat pe blogul nostru.

Stefan Molyneux este canadian, scriitor și gazdă a programului „Freedomain Radio”, un popular podcast cu emisie pe internet.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here