VIDEO Revista „Elle” susține fățiș sexualizarea și exploatarea copiilor

2802

Noua icoană a trans-sexualismului mondial este un copil de 8 ani.

Da, ați citit bine: un băiat din Canada, țară condusă de un măscărici sinistru pe nume Trudeau, și-a câștigat o tristă notorietate îmbrăcându-se în ținute provocatoare de femeie, cu machiaj proeminent și „producându-se” sub un nume de scenă grotesc: Lactatia. Am mai scris recent despre acest copil și revenim acum la cazul său pentru a marca faptul că a început să fie promovat de media precum revista „pentru femei” Elle, în ceea ce este încă un pas spre normalizarea pedofiliei, deja demarată în lumea academică pervertită a Occidentului, exact după tiparele care acum câteva decenii au folosit la transformarea homosexualității în simplă „preferință sexuală”.

Noroc cu protecția copilului! Pardon, am uitat: protecția copilului te vânează dacă îi dai copilului o palmă la fund.

Vă asigurăm că nu suntem singurii care privesc cu oroare aceste imagini. Ele sunt „mană cerească” pentru secțiile de propagandă ale organizațiilor islamiste, o modalitate excelentă de a-și motiva atentatorii sinucigași în ceea ce li se prezintă drept misiuni de „purificare” a unei civilizații aflată în plină degradare morală și fizică.

Cât despre mama puștiului, ea arată exact așa cum ne-am închipuit…

Băiatul are cam tot atâtea șanse să aibă vreodată o lactație cam câte are să ajungă la menopauză. Dar asta nu mai contează într-o lume în care aderența la realitate, la legile biologiei și ale bunului simț e pe care să devină un delict penal.

Citește și: Canada: Ontario promulgă o lege care permite guvernului să ia copiii părinților care se opun „tranziției de gen”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ne amintim astfel de cuvintele lui Pierre Elliott Trudeau, tatăl fătălăului aflat azi în fruntea guvernului canadian, fost el însuși premier în primii ani ai „revoluției sexuale”. Întrebat care a fost rolul său în transformarea radicală a Canadei prin inginerie socială, Trudeau a răspuns că s-a văzut pe sine însuși ca pe un căpitan al navei Stat. Toți cetățenii, a spus el, sunt ca pasagerii dormind pe punte. „Am știut că tot ce trebuie să fac este să schimb cursul astăzi un pic, mâine un pic și ei se vor trezi într-un alt port, mii de mile depărtare de cel spre care ei au crezut că se îndreaptă.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Spuneți dumneavoastră destul de multe lucruri corecte, dar aș putea să vă acuz de ceva miopie totuși… Eu aș zice că direcția spre care se îndreaptă lucrurile este o instituționalizare a reproducerii umane. Nu poți avea nevoie de ordine decât numai acolo unde este haos și nu poți schimba o odine cu o altă ordine care include mai puțină libertate. Prin urmare, ai întotdeauna nevoie de haos pentru a putea înlocui o ordine care include mai multă libertate cu alta care include mai puțină libertate. Nu poți eradica libertatea fără ca mai întâi să o transformi în haos. Prin urmare, ținând seama de aceste lucruri, scopul trebuie să fie instituționalizarea reproducerii umane și nici nu poate fi altul. Înscenezi deci un mare război mondial și apoi dai vina pe haosul din reproducerea umană pentru acel război și gata! Întreaga lume este manipulată să accepte apoi o instituționalizare a reproducerii umane! Prin propagandă se aranjează aparențele și prin manipulare se aranjează coincidențele! Proștii văd numai ceea ce li se arată și înțeleg numai ceea ce li se explică. Ei văd numai și numai aparențele și întotdeauna pierd din vedere coincidențele. Dar să sperăm că poate eu sunt ăla prost care bolborosește aici numai bazaconii, pentru că nimeni nu și-ar dori ca ceea ce am spus aici să fie adevărat. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here