Marea Britanie: O mamă surogat, forțată să-și dea copilul cuplului de homosexuali cu care încheiase contractul, deși voia să îl „păstreze”

1793
Este mama surogat o practică compatibilă cu demnitatea umană și drepturile femeii și ale copilului?

Am avertizat de-a lungul anilor asupra pericolului extrem pe care îl prezintă intervenția autorității de stat în alterarea relațiilor de familie și rudenie. Un caz deosebit de grav care subliniază transformarea omului în „marfă” prin această intervenție s-a petrecut în Marea Britanie: o femeie care a născut în urma unui contract de surogație încheiat în beneficiul unui cuplu de homosexuali, a fost obligată de instanță să le predea acestora copilul, după ce se răzgândise și intenționa să îl păstreze.

Femeia a ascuns cuplului de homosexuali nașterea, iar aceștia s-au adresat adresat instanței. Aceasta a decis că copilul trebuie să locuiască cu ei. Decizia este definitivă.

Copilul a fost conceput cu sperma unuia dintre cei doi homosexuali și cu un ovul de la o donatoare spaniolă. Astfel, cuplul de homosexuali este înrudit genetic cu copilul, femeia care l-a născut fiind doar mama sa gestațională.

Cazul urmează unui altul din anul 2015 când instanța a decis de asemenea în favoarea cuplului contractant.

Deciziile în aceste cauze conduc la necesitatea schimbării legislației care este ambiguă și lipsită de claritate, afirmă sursa citată.

Ne întrebăm care este opinia „feministelor” și a avocaților drepturilor copilului, cel mai afectat de oribila înțelegere survenită între părți și de trauma suplimentară pe care, cu sau fără voia sa, mama i-o transmite prin propriul zbucium și propria suferință.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here