Irlanda: Amnesty International trebuie să ramburseze bani încasați ilegal de la Fundația Soros

803

Activitățile organizațiilor finanțate de George Soros continuă să facă titluri de prima pagină. De data aceasta în Irlanda, unde lobby-ul secularist și stânga politică, încurajate de succesul referendumului pentru legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex a obținut un nou referendum, de data aceasta pentru anularea protecției constituționale a copilului nenăscut.

Amnesty International, odată o reputată organizație de protecție a drepturilor omului, transformată în urmă cu circa un deceniu de banii lui George Soros într-un promotor agresiv al homosexualității și avortului, este obligată să returneze un grant de 137.000 de euro primit de la Open Society Foundation, principala organizație a filantropului George Soros.

Citește și: Cum a devenit Irlanda prima țară ce a votat pentru „căsătoria” între persoane de același sex: cu bani americani și prin eșecul Bisericii Catolice irlandeze

Autoritățile irlandeze, mai exact Comisia pentru Standarde în Serviciul Public (Standards in Public Office Commission), agenție guvernamentală însărcinată cu supravegherea etică și financiară a campaniilor politice și electorale, a constatat că suma a fost primită pentru finanțarea unei campanii pro-avort în vederea referendumului de anul viitor. Însă acceptarea de fonduri externe este o violare a legii electorale, arată Comisia, care a informat managerii AI că trebuie să returneze integral grantul, sub sancțiuni penale mergând până la 3 ani de închisoare.

Legea electorală a Irlandei țintește la reducerea dominației intereselor externe în această țară prin interzicerea donațiilor cu scop politic de peste 100 euro, primite de la cetățeni străini sau entități străine.

Amnesty admite că a primit grantul, dar argumentează că legea irlandeză este „nedreaptă” și sfidează ordinul de returnare a banilor.

La referendumul pentru căsătorie însă, autoritățile nu par să fi fost atât de severe: Irlanda: Fundațiile americane au „turnat” o cantitate „nebunească” de bani în referendumul pentru „căsătoria” între persoane de același sex

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here