Strania luptă dintre feministe și activiștii trans arată că am declarat război realității

1038

Asistăm la o confruntare a activiștilor transgender cu feministele care înțeleg că feminismul este o dogmă depășită într-o lume în care bărbații pot deveni femei dintr-o toană

Pe măsură ce cultura identității proliferează și discuțiile despre „problemele transgender” – care nici măcar nu existau acum un deceniu – sunt tot mai zgomotoase, pare aproape imposibil să mai deschizi un ziar fără să dai peste acest subiect. Telenovela Anatomia lui Grey pare decisă să transforme felul în care persoanele trans sunt văzute, inclusiv prin prezentarea unui scenariu în care un veteran trans din armată [armata SUA, n. tr.] luptă împotriva interdicției pe care administrația Trump a impus-o la înrolare transgenderilor. Bradley Manning, bărbatul condamnat pentru dezvăluire de secrete militare care acum se prezintă drept „Chelsea,” a anunțat că va candida pentru un post de senator. Un ziar anunță că o activistă trans care și-a publicat o fotografie dezbrăcată până la brâu după ce și-a făcut operație de extirpare voluntară a sânilor este un exemplu de „tărie și curaj” de la care „putem cu toții învăța.”

Ceea ce este încă și mai ciudat este că asistăm la o confruntare a activiștilor transgender cu feministele care înțeleg că feminismul este în mod esențial o dogmă depășită într-o lume în care bărbații pot deveni femei dintr-o toană – și pot chiar să câștige premii destinate femeilor, indicând prin aceasta că sunt chiar mai buni în a fi femeie decât femeile biologice.

Citește și: Ca între noi, fetele: revoluţia transgender şi desfiinţarea feminităţii

Această confruntare a luat forme fizice în câteva ocazii, cum a fost atunci când activiștii trans și feministele radicale s-au încăierat în parcul londonez Hyde Park toamna trecută. Mai recent, în Canada, feministele s-au declarat scandalizate când o „femeie trans” născut(ă) bărbat a fost aleasă lidera celei mai mari organizații de drepturile femeilor din Quebec și au subliniat că aceasta „nu este o femeie adevărată”.

„Marșurile Femeilor” desfășurate în America de Nord au fost o altă ocazie pentru a sublinia conflictul dintre mișcarea trans și feminism. Când am fost prezent la Marșul Femeilor din Washington, DC [eveniment de stradă „anti-Trump” al stângii radicale americane, desfășurat cu ocazia ceremoniilor de depunere a jurământului de către noua administrație, n. tr.] anul trecut ca jurnalist, am observat o „mare” de „pălării-vagin” de culoare roz purtate de mii de femei și bărbați. A devenit rapid cel mai recognoscibil simbol al mișcării. Însă acum, pălăriile roz au fost abandonate întrucât activiștii cu gândire ceva mai profundă au realizat că pălăria este probabil extrem de ofensatoare la adresa femeilor de culoare ca și la cea a „femeilor” care au penisuri sau cel puțin a celor care nu au vagin.

Dar nimic nu se compară cu scandalul provocat de decizia celor care se ocupă cu organizarea Marșului Femeilor în Vancouver: aceștia au invitat un vorbitor mai degrabă ciudat: Hailey Heartless, un „lucrător sexual” (prostituat) masculin care se recomandă „transsexual professional dominatrix” [sperăm că nu este nevoie de traducere, n. tr.] și se prezintă ca activistă feministă LGBTQ și susținătoare a legiferării prostituției.

Unele feministe s-au declarat oripilate: Meghan Murphy, scriitoare, a protestat pe Twitter astfel:

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„Serios?? Marșul Femeilor din Vancouver aduce un „dominatrix” masculin ca vorbitor anul acesta. Ce are asta a face cu femeile și cu eliberarea lor de violența masculină?? Incredibil ‘ și incredibil de dezamăgitor.”

În replică, Marșul de la Vancouver a blocat-o pe Murphy și pe alții pe rețeaua de socializare.

Aparent, feministele radicale cu cv-uri lungi și impecabile sunt acum trimise în plan secund de prostituații masculini care pretind că și-au schimbat genul! De fapt, acum există un termen încă și mai derizoriu pentru feministele care „au o problemă” cu transgender-ii care confiscă mișcarea: „TERFs,” adică „trans-exclusionary radical feminists” [feminiști radicali trans-excluzionari, într-o traducere aproximativă a acestui Newspeak imposibil, n.tr.] Poți fi pro-avort, poți fi scufundată în ideologia feministă de decenii – dar dacă nu crezi că Hailey Heartless e femeie, ești dată afară.

Ridicolul tot mai evident al Stângii progresiste, așa cum am notat anterior este unul din motivele pentru care mulți liberali [în America de Nord termenul desemnează oamenii cu simpatii politice de Stânga, n. tr.] au început să suspecteze că am mers cu toții puțin cam prea departe. Când este „transfobie” să spui că un bărbat nu poate rămâne însărcinat, orice persoană rezonabilă ridică din sprâncene. Când feministele sunt concediate din propriile organizații dacă spun că un bărbat modificat chirurgical nu poate înțelege experiențele biologice ale unei femei, confuzia domnește. Și atunci când penisurile sunt considerate la fel de mult feminine pe cât sunt masculine, oamenii încep să priceapă că groapa în care au intrat nu are fund și că e pesemne momentul să coboare din corabia nebunilor.

Să sperăm că destui oameni vor înțelege asta, înainte să distrugem generația următoare printr-o ideologie care a declarat război realității.

Traducere și adaptare după LifeSiteNews.com


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here