VIDEO „Justiția socială” în universitățile nord-americane (cu Brittany Pettibone)

1186

Atmosfera din universitățile americane și canadiene a devenit irespirabilă. Noii komisari sovietici ai corectitudinii politice vânează libertatea academică și a cuvântului. Profesorii și studenții dizidenți, cu un discurs conservator, sunt aduși în fața „ofițerilor pentru diversitate” pentru „ofense”.

Brittany Pettibone o intervievează pe Lindsay Sheperd, asistent la Universitatea Waterloo din Ontario, chemată „la raport” în urma unei dezbateri academice la care a participat profesorul canadian Jordan B. Peterson. Subiectul dezbaterii a fost folosirea așa-ziselor pronume de gen neutru (genderless pronouns) care se caută a fi impuse în instituțiile de învățământ.

Citește și: SUA: Pronumele „el” și „ea” trebuie înlocuite cu „xe”, „zir” și „xyr”, cer oficialii pentru „drepturile homosexualilor” de la Universitatea din Tennessee

Citește și: Profesor universitar canadian consideră ideologia de gen o formă de „totalitarism”

Brittany Pettibone este autoare a cărții „The Steel Inferno” (Infernul de fier) și face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru.

Alte canale similare: Lauren Southern / The White Rose / The Swan of Tuonela / Wife With A Purpose / Brittany PettiboneTara McCarthyBarbara4u2c / Blonde in the Belly of the Beast / Ann Lieven / Stell Bell


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here