ONU: Prin „educație” sexuală, către promovarea avortului

1233

Un set de instrucțiuni pentru „educație sexuală completă” a fost lansat de agenția Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură – UNESCO împreună cu agențiile pentru HV/SIDA (UNAIDS), populație (UNFPA), egalitate de gen și femei (UN Women) și cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) ca parte a Agendei Educației 2030. Instrucțiunile au ca rol să ghideze țările membre în eforturile de a atinge cel de-al Patrulea Obiectiv de Dezvoltare Sustenabilă al Organizației Națiunilor Unite. Acesta este parte din cele 17 obiective fixate pentru a fi îndeplinite până în anul 2030 își propune să asigure educație de calitate, incluzivă și echitabilă și să promoveze oportunități de învățare pe parcursul întregii vieți pentru toți.

Așa cum a fost cazul cu documentele similare anterioare (vezi mai jos), aceste instrucțiuni tehnice internaționale privind educația despre sexualitate caută să influențeze tinerii cu privire la atitudinea față de viața intimă, sub stindardul așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. Cu toate că majoritatea zdrobitoare a țărilor lumii au astăzi legislații care impun diverse grade de restricție la avort, ideologia promovată de Instrucțiuni caută să inoculeze viitorilor lideri mentalitatea radicală pro-avort și nu doar, până la data la care Obiectivele se presupune că vor fi atinse.

Instrucțiunile sunt prezentate ca „lipsite de judecăți critice” dar în realitate reprezintă un singur punct de vedere și un singur raționament, adesea în conflict cu legile naționale și valorile culturale și religioase.

Accesul la avort este prezentat de autorii documentului ca un drept al tinerelor femei și al fetelor prin utilizarea argumentației standard pro-avort. Nu se face nicio mențiune cu privire la violența distructivă a acestui act care pune capăt unei vieți umane și nici la efectele fizice, emoționale, psihologice și spirituale ale avortului asupra femeii care recurge la el.

Vizitează www.rupetacerea.ro – website depre trauma avortului

Pentru a depăși opoziția la avort întemeiată pe sanctitatea vieții umane, Instrucțiunile recomandă educatorilor care predau educație sexuală să prezinte valorile religioase și culturale ca fiind doar „factori” care evoluează de-a lungul timpului:

„Social, cultural and religious factors influence what is considered acceptable and unacceptable sexual behaviour in society, and these factors evolve over time.”

Vizitează TotulDespreAvort.ro – Mituri și adevăruri despre avort

Activiștii pro-avort din organizațiile internaționale salută Instrucțiunile și reafirmă compatibilitatea punctelor de vedere cu cele ale autorilor acestuia. Spre exemplu, fondul internațional pro-avort „She Decides” (Ea decide) și-a exprimat într-un comunicat sprijinul pentru Instrucțiuni, dând astfel credibilitate temerilor că agențiile ONU nu mai sunt de mult, dacă au fost vreodată, lipsite de partizanat ideologic. She Decides a fost creat în 2017, ca reacție la sistarea de către administrația SUA a fondurilor destinate organizațiilor internaționale care practică sau promovează avortul.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„Educația” sexuală – nimic despre educație, totul despre îndoctrinare

De-a lungul anilor am relatat despre presiunile făcute de ONG-urile pro-homosexualitate și pro-avort pentru impunerea în școlile românești a acestui pion otrăvit numit educație sexuală. Rubrica dedicată educației sexuale este una din cele mai bogate de pe website-ul nostru. Puteți accesa arhiva chiar aici.

Informați-vă și alertați-i și pe alții! Organizațiile internaționale de tip ONU sau UE, oengeurile și florinbuhucenii împreună cu cozile lor de topor din politică urmăresc să-și ridice anti-valorile la nivel de lege comună, pentru coruperea generațiilor care urmează. Ei nu au nimic de pierdut, ba dimpotrivă. Dar, chiar dacă raportul de forțe ne este net defavorabil, noi avem copii de apărat, copii pe care nu îi putem lăsa să fie trimiși la pierzare de cei care și-au vândut sufletul sau și-au pierdut mințile.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here