Filmul Adinei Pintilie „Nu mă atinge-mă” este „o insultă adusă feminității și un asalt brutal asupra femeii” (Comentariu)

3926

Războiul cultural, operațiunea „Distrugeți cultura”, a ajuns la acțiunea „Compromiteți festivalurile de film”. Redăm comentariul Adriei la articolul Dan Negru, oripilat de filmul „românesc” ce a câștigat Marele Premiu de la Berlin: Filme ieftine cu curve si înjurături vândute fraierilor drept artă. Deputatul Daniel Gheorghe: Aceste premii se dau pe criterii pur ideologice de pe ActiveNews.ro.

Acest film este o insultă adusă feminității și un asalt brutal asupra femeii:

1. Psihologia feminină

Marie N. Robinson, doctor psihiatru educat la Universitatea Cornell și-a dedicat ani buni studiului frigidității. Cartea ei, Puterea capitulării sexuale (1958) [The Power of Sexual Surrender], este cea mai bună lucrare de psihologie feminină scrisă vreodată. Cartea a dispărut însă în gaura neagră a memoriei. De ce? Pentru că este incorectă din punct de vedere politic.

Robinson spune că bărbații și femeile sunt diferiți prin natura lor. Bărbații sunt concepuți pentru a stăpâni lumea exterioară (fizică), iar femeile pentru stăpânirea lumii interioare (spirituale). Acestea nu sunt stereotipuri sociale așa cum susțin feministele. „Femeile sunt destinate pentru sarcini diferite de cele ale spațiului public, pentru un alt tip de stres în întregime. Ele tind să-și piardă feminitatea esențială dacă rămân în spațiul public prin voința lor.” – scrie Robinson.

Citește și: Mostre de erotică bolșevică

Dr. Robinson spune că milioane de femei suferă de frigiditate. În timp ce explorează în detaliu multe cauze complexe, ea observă că femeile frigidite adoptă în mod universal viziunea feministă. Această viziune (că bărbații exploatează femeia și o carieră ca soție și mamă este înjositoare) creează un „blocaj emoțional” care împiedică reacția sexuală și dezvoltarea psihologică.

Feminismul „a adus frigiditate și neliniște și o rată de divorț în creștere, nevroză, homosexualitate, delincvență juvenilă; toate acestea rezultă atunci când o femeie din orice societate își dezertează adevărata menire [de soție și mamă]”.

Odată ‘blocajul emoțional’ eliminat – continuă Dr. Robinson, instinctele naturale ale femeii își reiau cursul firesc și sănătatea ei este restaurată. În esență, acest lucru presupune ” încredere în soțul ei într-un sens foarte profund. Înseamnă că ea în sfârsit își dă seama că nu mai trebuie să se teamă sau să se opună puterii lui ci că se poate baza pe aceasta putere pentru a fi protejată, pentru ca feminitatea ei să înflorească complet.”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Dr. Robinson consideră căsătoria ca fiind cheia dezvoltării noastre ca ființe umane: „iubirea înseamnă, în sensul său cel mai adânc uniune… Este cea mai de bază și profundă dorință pe care o avem și puterea sa pentru a face bine este nemăsurată… cei doi devin unul… Acest fapt este motivul pentru care dragostea reală nu duce niciodată la dominație sau la o luptă pentru putere… ”

Feminismul este o disfuncție sexuală promovată pe toate căile posibile ca ‘eliberare și emancipare a femeii’; scopul este distrugerea familiei, depopularea, oprirea dezvoltării spirituale și destabilizarea societății.

Mai multe la https://www.savethemales.ca/290502.html

2. Sexualizarea femeilor trecute de prima tinerețe

Judecând dupa poza atașată articolului ActiveNews, filmul portretizează femei trecute de prima tinerețe în termeni sexuali. Aceste femei și-au dedicat viața carierelor, nu familiilor. Acum ele sunt singure și disperate, lipsite de orice atracție și neglijate.

Acest film este o insultă adusă mamelor, bunicilor și soțiilor. Frumusețea lor derivă din sufletul lor. Importanța lor constă în iubirea pe care o dau familiilor lor. Ele merită tratate cu demnitate și respect.

Sexualizarea femeilor trecute de prima tinerețe face parte dintr-o tendință mai largă de depravare promovată pe toate căile posibile.

Fără Dumnezeu ca punct de referință suntem lipsiți de apărare și ușor de înșelat. Acceptăm zei falși: bani, sex, experți și producători de distracții. Mass-media ne manipulează. Filmele definesc normele noastre sociale.

În prefața la cartea sa Brave New World, Aldous Huxley scria:

„Odată cu diminuarea libertății politice și economice, libertatea sexuală tinde să crească în mod corespunzător. Dictatorul va face bine să încurajeze această libertate … ea îl va ajuta să-și împace supușii cu starea de robie care este destinul lor”.

Sursa: http://www.savethemales.ca/000289.html


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here