VIDEO Ce s-a întâmplat cu bărbații și femeile? (cu Jordan Peterson și Camille Paglia)

928

O discuție provocatoare între doi intelectuali de clasă despre schimbările dramatice prin care au trecut bărbații și femeile în ultimii 60 de ani și demolarea rolurilor acestora în Occident. Încotro ne îndreptăm? Suntem pregătiți?

Dr. Jordan Peterson este psiholog clinician și profesor de psihologie la Universitatea din Toronto, cu interes particular în psihologia credințelor religioase. Deși se descrie ca un „liberal clasic”, a fost marginalizat ȋn lumea academică și atacat în repetate rânduri de extrema stângă („social justice warriors” și „antifa”) pentru vederile sale în ce privește rolul bărbaților și femeilor și ideologia „gender”. Extrem de popular în media sociale (1 milion de abonați pe YouTube). A doua sa carte (12 reguli pentru viață: Un antidot la haos) a apărut în ianuarie 2018.

Dr. Camille Paglia este profesor la Universitatea de Arte din Philadelphia, SUA unde predă începând din 1984. Critic social, feministă și autoare a mai multe lucrări pe teme de literatură, arte vizuale, muzică și istoria cinematografiei, Paglia preferă tipul „originar” al feminismului, care a adus femeilor dreptul de vot și a promovat personalități precum Katharine Hepburn, Amelia Earhart sau Anne Morrow Lindbergh.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here