De la raportul de drept la raportul de forță: Lobby-ul LGBT ar vrea să o dea afară din CEDO pe o judecătoare care nu le e favorabilă

1272
María Elósegui Itxaso

Pseudo-ONG-ul port-stindard al homosexualilor europeni, ILGA Europe (finanțat de Comisia Europeană!) a anunțat pe website-ul său că este „profund preocupat” de declarațiile nou-alesului judecător spaniol la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, d-na María Elósegui Itxaso. Unul dintre oamenii cei mai activi ai lobby-ului homosexual din parlamentul European, Juan Fernando Lopez Aguilar, eurodeputat Socialist, și-a petrecut câteva zile din luna februarie zbârnâind ca o albinuță din floare în floare, pentru a colecta nu polen, ci semnături de la colegii săi, în scopul „exmatriculării” din Curte a d-nei Elósegui.

Citește și: „Top 10” organizaţii europene anti-religie, pro-avort, pro-homosexualitate (I)

Iată ce scrisoare au primit toți membrii Parlamentului European:

Dear Members, dear colleagues,

The Spanish Socialist Delegation invites you to co-sign a letter denouncing the homophobic and discriminatory statements made by the recently elected judge to represent Spain at the European Court of Human Rights (ECHR), María Elósegui Itxaso. She was elected judge of the ECHR by the Parliamentary Assembly of the Council of Europe on 23 January. Ms Elósegui Itxaso has regularly linked homosexuality to pathologies not only in published interviews, but also in her published books and articles. In particular, she has stated that homosexual people develop different pathologies and also that transsexual people should undergo psychological and psychiatric therapies.

The letter is addressed to the President of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe and the President of the ECHR. In particular, we request that Ms Elósegui Itxaso takes her alarming statements back and, in case of refusal, the ECHR should initiate the procedure to revoke her appointment as judge of the ECHR.

If you are interested in co-signing the letter (attached), please inform our office before next Monday at 19:00 pm.

Thank you very much for your cooperation.

Kind regards,

Juan Fernando LOPEZ AGUILAR

Se pare că zumzăitul nu s-a lăsat cu prea mari efecte: nici măcar toți membrii Intergrupului LGBT din Parlamentul European nu și-au pus semnăturile sub cea a d-lui Lopez.

Din câte știm, până la această ora scrisoarea nu a fost făcută publică, încă.

Ce anume a spus sau scris doamna Elósegui ca să provoace supărarea lobby-ului LGBT nu e foarte clar încă – sau cel puțin nu reiese nici din comunicatul ILGA și nici din scrisoarea lui Lopez. Acesta din urmă a sperat probabil că toți vor semna ca primarii, cuvântul homofobie acționând ca un declanșator pavlovian al reflexului condiționat de semnalizare a virtuților proprii. Ceea ce este, încă o dată, tipic pentru strategia generală a lobby-ului LGBT de a evita dezbateri raționale și bazate pe fapte și de a folosi în loc insulte și intimidări. Metode împrumutate direct din lucrarea lui Saul Alinsky, „Reguli pentru radicali”…

Câte ceva despre motivele de supărare le putem afla din cotidianul spaniol de stânga El Diario. Deși articolul semnalat nu este deloc prietenos cu d-na judecător, nu rezultă totuși că aceasta ar avea o atitudine „conservatoare”. Dimpotrivă, pare mai degrabă un jurist „mainstream”. De altfel, întrebată dacă este sau nu de acord cu căsătoria între persoane de același sex, d-na Elosegui a refuzat să răspundă.

Faptul că comportamentul homosexual este rezultatul unor tulburări, și că nu se poate pune semnul egal NICIODATĂ între heterosexualitate și homosexualitate – cel puțin din perspectiva autorității publice, care trebuie să aibă în vedere că primul tip de legătură este fertil, iar cel de-al doilea, inerent steril, deci valoarea lor socială nu poate fi niciodată aceeași – ei bine, dacă aceste puncte de vedere fac o persoană „homofobă”, atunci „homofobia” trebuie că este o marcă a gândirii raționale.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Adevăratul motiv al hărțuirii d-nei Elósegui este acela că lobby-ul homosexual dorește ca doar aliații săi să ajungă în poziții de decizie în curțile internaționale precum CEDO. În acest fel, speră ei, agenda lor va putea fi implementată în țările unde parlamentele prin vot sau națiunile prin referendum li s-ar opune. O tactică mai veche și deja arhi-cunoscută care spune multe despre caracterul nedemocratic al acestuia.

De altfel pe acest blog s-a scris repetat despre cauze aduse la CEDO de activiști homosexuali radicali; cel mai recent este în desfășurare chiar acum și are în prim plan pe Frances Hamilton. Acesta dorește o decizie CEDO prin care toate statele care mențin în legislația internă definiția corectă a căsătoriei să fie condamnate pentru încălcarea Convenției Europene a Drepturilor Omului…

Avansurile agendei homosexuale din ultimele 2 decenii nu sunt rezultatul unei interpretări solide, credibile a documentului fondator al Curții și al Consiliului Europei, ci prin promovarea consistentă în scaunele magistraților a unor judecători activiști. Subversiunea drepturilor omului are nevoie de complici. Iar d-na Elosegui nu pare deloc unul, ba dimpotrivă. Chiar dacă nu este neapărat o persoană cu vederi conservatoare și chiar dacă nu va fi îndepărtată din funcția pe care o deține (lucru de altfel aproape imposibil) strategia de a-i târî numele într-un scandal condimentat cu măscărelile „canaliei de uliți”, mutată azi pe Facebook va da, probabil, rezultate în activitatea acesteia ca magistrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Audacter calumniare, semper aliquid haeret.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here