Un bărbat acuzat de pedofilie pretinde că este un copil de 9 ani captiv în corpul unui adult

Dacă există bărbați care se cred femei – iar statul trebuie să le dea dreptate și să-i trateze ca atare, conform ideologiei gender, de ce nu ar exista adulți care să se pretindă copii?

Un bărbat de 38 de ani din statul american Illinois, care este acuzat de abuz sexual asupra a 3 fete cu vârste sub 8 ani se apără pretinzând că ar fi în realitate un băiat de 9 ani captiv în corpul unui adult.

Asta a declarat acuzatul, Joseph Roman, care nu a negat acuzațiile, anchetatorilor de la poliția locală, relatează cotidianul Chicago Tribune reported.

Roman nu este, din câte se pare, unicul caz de „trans-vârstnic”: Paul „Stefonknee” Wolscht, un bărbat canadian și-a părăsit soția și cei 7 copii pentru a trăi ca fetiță de 6 ani într-o „familie adoptivă”.

Citește și: Un bărbat de 52 de ani vrea să fie o fetiță de 6 ani

Un alt caz discutat în SUA este cel în care o femeie albă se „identifică” drept afro-americană: Rachel Dolezal a adus în dezbatere publică termenul „trans-rasialism”.

Stella Morabito, editorialist la publicația conservatoare The Federalist a prevăzut trans-vârstnicismul acum câțiva ani, pe când nebunia trans-gender abia începuse. Dacă ne putem alege genul, de ce nu am putea alege și vârsta, se întreba ea.

„Există o lipsă completă de protecție a acelora a căror auto-percepție a vârstei nu se potrivește cu constructul social al datei care le-a fost desemnată ca zi de naștere”, scria sarcastic Morabito pentru The Federalist.

„Gândiți-vă doar la persoana de 12 ani care se identifică drept una de 19, dar se vede prinsă într-o clasă de gimnaziu. Mai gândiți-vă la cel de 58 de ani care știe că are 75, dar nu este eligibil pentru pensie, și trebuie să sufere în tăcere.”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„Pentru a transpune percepțiile subiective în forma unor reglementări de protecție este nevoie ca domnia legii să facă loc unei pleiade de interpretări diferite corespunzătoare tot atâtor oameni care percep și sunt percepuți”, nota Morabito pe un to mai serios în 2014. „Asemenea distorsionări orwelliene ale limbajului servesc întotdeauna ca rețete pentru tiranie.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here