VIDEO La școală, copiii tăi sunt pe mâna unor oameni periculoși (cu Jordan Peterson)

1185

Nici că se putea un moment mai bun pentru difuzarea acestui clip al Prager University. Ieri, fondatorul PU, Dennis Prager, a fost prezent la București pentru o conferință despre „sinuciderea Europei” prin nihilism, iar săptămâna care a trecut multor părinți confruntați cu proiectul neo-stalinist al Strategiei Naționale pentru Educație Parentală (articol) le-au căzut, sperăm, de pe ochi solzii naivității, confruntați cu spectrul unei armate de „experți în educație” care să le explice de ce nu este bine să aibă „mentalități conservatoare” în ce privește familia.

Jordan Peterson, mai vechea noastră cunoștință (vezi recenzia cărții lui „12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru” apărută recent în românește la Editura Trei), este invitatul acestui clip realizat de PragerU despre dominația nihiliștilor în mediile școlare și universitare din Occident.

Citind sau recitind Strategia Națională de Educație Parentală, acum retrasă fără explicații și cu lașitate de pe website-ul MEN, veți recunoaște germenii aceluiași cancer intelectual despre care Peterson avertizează că a cuprins școala americana și canadianaă.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here