„Prima mea datorie este să-mi protejez soția și familia”: Reacția prezentatorului TV Tucker Carlson la amenințările grupului extremist „Antifa”

Tucker Carlson (s) și fondatorul grupului agresor „Smash Racism DC”, Mike Isaacson, invitat în emisiunea primului

„Nu vreau să trăiesc într-o țară în care bărbații n-au voie să spună că vor să-și protejeze soțiile”

Prezentatorul TV american Tucker Carlson a susținut obligația morală a soților de a-și proteja soțiile și familiile, ca răspuns la încercarea unui grup „Antifa” de a-i teroriza familia în fața propriei locuințe.

Membri ai grupului „Smash Racism DC” („Zdrobiți rasismul”) s-au adunat în fața casei lui Carlson din capitala SUA, Washington, D.C. în urmă cu câteva zile pentru a-l jigni și a-i aminti că „nu este în siguranță”.

„Știm unde dormi noaptea” și „bombă prin poștă” (mailbomb) au strigat în fața locuinței lui Carlson membrii grupului, care au desenat cu graffitti pe pereții casei și au lovit în poartă.

„Antifa” este denumirea prescurtată a unei coaliții de grupuri de extrema stângă, ai căror membri își ascund identitatea în public sub măști și care pretind că se opun „fascismului”, „rasismului” ca și „homofobiei” sau „sexismului”. Deși descentralizate și lipsite de ierarhie, grupurile „antifa” sunt acuzate de critici că ar avea exact un comportament de tip fascist și intolerant, dominat de violență verbală și fizică, distrugerea proprietății și agresiune la adresa oricui nu le împărtășește viziune politică.

Tucker Carlson este un cunoscut om de media conservator. Pe lângă emisiunea zilnică de tip talk-show „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, este și co-fondator al publicației Daily Caller. Lansată în 2010 ca o alternativă de dreapta la publicația generalistă de stânga The Huffington Post, Daily Caller are o audiență de circa 35 de milioane de accesări lunar.

Poliția din Washington D.C. a comunicat că a lansat o anchetă dar nu a operat deocamdată arestări.

 

„Gunoi rasist, pleacă din oraș”

Soția lui Carlson, care era singură acasă, s-a speriat crezând că este în fața unei bande de spărgători. Ea s-a încuiat înăuntru și a chemat poliția.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

A doua zi, jurnalistul, plecat din oraș pentru câteva zile, a intrat în direct prin telefon la propria emisiune moderată în perioada absenței sale de un coleg.

„Dacă ne găsim într-o țară în care bărbații nu mai au permisiunea să spună că vor să își protejeze soțiile, să știți că eu nu vreau să trăiesc în astfel de țară. E total anormal și nenatural”, a spus Carlson. „Așa încât desigur că simt obligația aceasta ca pe cea mai profundă obligație pe care o am.”

„Cred că cel mai rău lucru pe care l-au făcut a fost postarea adresei mele de acasă pe internet, așa că nu îmi mai pot lăsa copiii singuri acasă acum […] Când ies din emisie nu mai sunt moderator de talk show, sunt tată. Nu vreau aceste lupte personale să afecteze viața mea personală și nu cred că oamenii în general doresc așa ceva. Acum le-au adus chiar în fața casei mele.”

 

„Nu discutau cu mine în contradictoriu, ci îmi amenințau familia ca să mă facă să tac”

Interesant este că pentru cunoscătorii mass media americane cu greu poate fi numit un prezentator TV mai deschis la dialog decât T. Carlson. Circa jumătate dintre invitații din emisiune sunt persoane cu care dezagreează și cu care are schimburi de replici acide sau chiar dure.

„Am caracterizat membrii Antifa și alții ca ei drep protestatari, dar nu asta sunt. Nu protestau contra a nimic”, adaugă jurnalistul. „Ironic este că acesta e unul din show-urile care invită regulat oameni ca ei ca să își spună opinia”. Un fost asemenea oaspete de altfel s-a aflat printre cei care au încercat să îl intimideze în seara de 9 noiembrie.

Deși Carlson nu l-a numit pe individ, Daily Caller relatează că este vorba despre co-fondatorul grupului Smash Racism DC, Mike Isaacson. Acesta a admis că după ce a fost invitat la „Tucker Carlson Tonight” anul trecut, grupul său a obținut informații personale despre Carlson și alte personalități „de extrema dreaptă”. Isaacson neagă că ar mai fi lucrat îmreună cu grupul agresor în ultimii 3 ani, dar continuă să susțină acțiunile acestora.

În ciuda momentului dificil, Carlson adaugă că a fost reconfortant să știe că „cei mai mulți oameni sunt omenoși și buni” deoarece „pentru fiecare lunatic mascat din fața casei mele se găsesc o sută, din care cu unii nu sunt pe aceeași lungime de undă politic sau ideologic, care mă sună și îmi transmit mesaje de susținere și apreciere.”

 

America este „slabă și volatilă” fără familii puternice

Chiar în seara incidentului, Fox News a difuzat, preînregistrat, unul din celebrele monolog-uri ale lui Carlson, care avertizează că nici Statele Unite, nici Partidul Republican nu ar supraviețui fără un angajament susținut de a reda familiilor însemnătatea lor.

„Partidul Republican este un partid conservator. Republicanilor, se presupune, le pasă de familii, nu puțin, ci mai mult decât orice altceva”, spune el. Și cu toate acestea familia americană dispare, din ce în ce mai mult. „Tinerii nu își permit să se căsătorească, să aibă copii. Aruncați un ochi peste cifre din când în când” pentru că acestea „prezic un viitor de rău augur pentru noi toți.”

„O țară fără familii puternice este o țară slabă. Un loc volatil, haotic. Un loc vulnerabil la demagogia politică. Asta devine America”, a avertizat el. Dacă doriți să opriți alunecarea, sprijiniți familia. E atât de simplu.”

Așteptăm să ajungă la ușa noastră?

Pe aceeași temă, prietenul și colaboratorul nostru Don Feder, evreu mozaic american, ne-a trimis un scurt comentariu care subliniază izbitoarea apropiere între comportamentul „Antifa” și cel al trupelor de șoc ale guvernului nazist, amintind că în urmă cu exact exact 80 de ani, „cămășile brune” au dat semnalul violențelor antievreiești care au prefigurat Holocaustul.

Redăm în original comentariul său intitulat „Ai să aștepți până când ajung la ușa ta?”:

WILL YOU WAIT UNTIL THE ARE AT YOUR DOORSTEP?

ANTIFA and Kirstallnacht – Will the lesson ever be learned?

This is the 80th anniversary of Kristallnacht (the Night of the Broken Glass) when the Nazis destroyed synagogues and Jewish shops, in a dress rehearsal for the Holocaust.

Two days ago, the stormtroopers of ANTIFA attacked the home of FOX News Host Tucker Carlson. Did we learn nothing from the rise of fascism in Germany? How many times must the lesson be taught?

The brown shirts dressed in black shouted, chanted, made threats, defaced property and banged on the front door so loudly that Carlson’s wife was forced to hide in her own home.

Outside, the goons chanted: “Tucker Carlson we will fight! We know where you sleep at night.” Later, they Tweeted, “Tonight we remind you that you are not safe either.” If this isn’t intimidation, what is?

The intrepid DC police arrived and confiscated a few signs. No arrests were made. But, not to worry, they’ve announced that they’re investigating the incident as a hate crime. How reassuring.

Like most big cities on both coasts, DC is controlled by the left. Is it a coincidence that these outrages always occur in places like New York, D.C. and Portland, Oregon, where the criminals know the authorities will protect them?

The answer is an executive order making it a crime to demonstrate wearing a mask. Not allowing them to cover their faces helped to break the power of the Klan. The answer is undercover agents.

When crimes like the attack on Carlson’s house happen, federal marshals should be there to nab the perps. Whatever it takes to make that happen, let’s do it.

We have the presidency, the Department of Justice and the Senate. We’re putting constitutionalists on the bench.

How far will we let this go before we begin protecting the innocent? No one thought the Night of the Broken Glass would lead to Auschwitz.

Don’t wait until they show up at your doorstep. (Don Feder)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here