Marea Britanie: Un număr record de adolescenți se consideră „transgender”

Un număr record de adolescenți britanici se identifică drept „transgender”. Cotidianul The Sun relatează că serviciile de evidența populației au înregistrat o creștere accentuată a numărului de părinți care achită taxa de 35 de lire pentru a schimba titulatura copilului lor din „Ms” în „Mr” sau invers, în ultimii 5 ani.

O statistică încă și mai șocantă este aceea că în fiecare zi un tânăr sub 16 ani face tranziția, adesea cu schimbarea numelui. Louise Bowers, sociolog specializat în sondajele de opinie, a declarat pentru sursa citată:

„Înainte aveam doi la fiecare câteva luni – acum sunt între 7 și 10 pe săptămână. Majoritatea sunt adolescenți de 14 sau 15 ani, dar merg și până la 10 ani.”

În unul dintre cazuri, o familie din Scoția – prima din Marea Britanie în care două generații se identifică drept „trans” au decis să-i permită copilului lor de 5 ani să se identifice drept fată, deși acesta este de sex masculin.

„Nu l-am încurajat pe Jayden să o facă, în ciuda a ceea ce oamenii cred și suntem răniți de o asemenea sugestie,” susține Greg Rogers, născut femeie și care și-a început tranziția la vârsta de 16 ani, pentru Christian Post.

„[El] n-are idee că eu sunt transgender. Întrucât și eu am trecut prin asta, resimt emoții contradictorii în legătură cu faptul că nu mai dorește să fie băiat. Nu e o viață ușoară. Oamenii te vor judeca mereu și nu cred că există o singură persoană transgender pe planetă care să impună asta unui copil.”

Jayden, de doar 5 ani, e prea tânăr pentru un tratament hormonal dar va primi consiliere de-a lungul următorilor ani.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Aceste lucruri nu se întâmplă doar în Marea Britanie. The Daily Caller subliniază că există un trend global al tinerilor care sunt tot mai doritori să își shimbe genul. O analiză din 2018 a unui studiu din 2016 a găsit că aproape 3% dintre elevii din clasele IX-XI se identifică drept transgender sau „non-conformiști de gen”.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here