Member Directory

Scriitor și doctor în filosofie. Teolog romano-catolic.

Autor american specializat în științe politice și considerat o autoritate în materie de divorț, custodia copilului și dreptul familiei. A fost profesor de Guvernământ la colegiul Patrick Henry (Virginia, SUA). Actualmente este rezident în România. Traduceri realizate de Bogdan Stanciu.

Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Membru asociat al Institului Ludwig von Mises România, a studiat filozofia la Universitatea Bucureşti şi ştiintele politice la SNSPA. Scrie în ultimii ani pentru portalul Karamazov (www.karamazov.ro).

Teolog și politolog de orientare conservatoare și creștină. Militează pentru apariția unei Drepte europene și creștine care să poată descoperi și apăra identitatea autentică a Bătrânului Continent.

Doctor în filologie al Universității din Bucureşti. Jurnalist (Radio România Cultural) şi editor de carte (editura Curtea Veche). A avut colaborări la Ziua, Observatorul cultural şi Hotnews.

Navigator, originar din Arad, devenit prin voia sorții constănțean sadea.

Trust in God and keep your gunpowder dry.