back to top

Pe scurt din lume (27 noiembrie 2012)

Statistici despre casatorie si natalitate in Romania. Au fost date publicitatii noi date despre acesti parametri demografici (Casatorie) si (Natalitate).

Crestinism de ocazie. Stiind ca credinta da bine la imaginea publica, candidatii la alegerile parlamentare din decembrie au devenit brusc crestini si au inceput sa frecventeze bisericile. Macar o data la 4 ani. In acelasi timp, unii candidati ARD din Bucuresti impart pliante electorale cu… prezervative. Sunt legale, pentru ca sunt pana in 10 lei (Link).

Bebelusi afectati de vaccinul TBC din Danemarca. Tot mai multi romani afla ca asa-numitele „campanii de vaccinare” sunt initiate si sustinute de companiile farmaceutice care au nevoie sa-si vanda produsele. Uneori, lucrurile ies prost. Acum, parintii bebelusilor afectati dau statul in judecata (Link).

Pro-vita in Spania. Miscarea pro-vita a strans peste 100.000 de semnaturi pentru a respinge o lege pro-avort care a fost folosita pana acum de industria avortului (Link).

Intelepciunea apararii traditiilor. Acesta este titlul unui articol din Wall Street Journal. Cei ce invoica traditiile nu o fac neaparat de dragul traditiei, ci din motive foarte practice (Link).

Sfaturi pentru parinti. Daca va pasa de sanatatea copiilor vostri, cat mai putin McDonald’s! (Link)

Atacul homosexualilor asupra bisericilor. Activistii homosexuali din SUA au organizat presiuni asupra universitatii franciscane din Steubenville, Ohio, pentru ca aceasta institutie denominationala tine un curs in care homosexualitatea este prezentata ca deviatie. Aceste presiuni fac parte din agenda homosexualilor: mai intai cer intelegere si toleranta, ca apoi sa inceapa ei insisi sa fie intoleranti si sa reduca la tacere orice voce care nu le canta in struna (Link).

Bruxellul interzice bradul de Craciun. Nu ne mira. Capitala unionala este din ce in ce mai bizara in atitudini, existand o prapastie de valori intre acest oras si popoarele UE. Pentru a nu-i „ofensa” pe musulmani, primaria locala a interzis afisarea vreunui brad de Craciun (Link).

SUA – Sentinta neobisnuita. Un adolescent de 17 ani din statul american Oklahoma a omorat un om intr-un accident auto. La proces, una dintre cerintele pentru eliberare conditionata, dictate de judecator, a fost frecventarea unei biserici timp de 10 ani (Link).

Minoritati si minoritati… Comunitatea zoofililor e in fierbere. O lege olandeza le limiteaza posibilitatile de manevra si de castig. Ei intentioneaza sa dea in judecata autoritatile pentru ca ii discrimineaza si sunt intolerante – nu mai pot distribui filme cu apucaturile lor. Oare unde am mai auzit asta? Orientarea zoofila se refera la relatiile sexuale cu animale (Link).

Dezbaterea pe casatorie si istoria perversiunilor. Ce se intampla cu America? Odata cu votul pentru Obama si Romney, mai multe state americane au votat asupra redefinirii familiei. Patru dintre ele au votat pentru distrugerea familiei si inlocuirea ei cu scheme nenaturale. Un comentariu pe acest subiect (Link).

Cine ne educa copiii? Un judecator american a decis ca parintii nu au dreptul sa stie ce invata copiii lor la scoala de la activistii homosexuali care circula nestingheriti prin scolile publice americane. Acest viitor nu e departe de Romania. Parintii elevilor de la colegiul George Cosbuc din Bucuresti nu stiu nici ei cu ce perversiuni sunt hraniti copiii lor (Link).

Cele mai stricate companii din SUA. Ati mai cumpara de la un magazin/firma, daca ati stii ca cu banii dvs. acea firma sponsorizeaza traficul de droguri, de carne vie sau homosexualitatea? Iata o lista a celor mai imorale companii din SUA. Unele au reprezentante in Romania (Link).

Cu ce se mai ocupa ONU: Cu contraceptia. In lipsa de subiecte serioase, ONU decide ca utilizarea contraceptivelor e un drept al omului (?!). Acest „drept” ar fi menit sa imbunatateasca „considerabil” viata femeilor si a copiilor din tarile in curs de dezvoltare. Suntem de acord – copiii omorati prin mijloace abortive nu vor mai suferi de foame (Link).

O fetita pe nume M.C. „Casatoriile” homosexuale au fost permise in California un numar de luni. In acea fereastra de timp, Melissa „s-a casatorit” cu Irene. Apoi Melissa a nascut-o pe M.C., dupa o fertilizare in vitro. (Homosexualii sunt mari sustinatori ai fertilizarii in vitro.) Apoi Melissa si Irene „au divortat”, iar Irene a inceput proceduri ca sa o ia la ea pe M.C. In acest sens, a intrat in contact cu donatorul de sperma care a ajutat-o pe Melissa. Povestea e chiar mai complicata si va invitam sa cititi despre acest caz real pentru a intelege pana unde poate merge nebunia cu „casatoriile homosexuale”. Cine crede ca e vorba doar despre casatoria lui Ion cu Vasile este naiv (Link).

Noi cercetari despre „parintii” homosexuali. Un nou studiu arata ca copiii crescuti de homosexuali sunt mai putin dezvoltati emotional si psiho-somatic decat cei crescuti de parintii lor naturali. Evident, lobby-ul homosexual l-a atacat puternic pe autor, cerand chiar o ancheta asupra lui. Ancheta a avut loc, insa nimeni nu a avut ce sa-i reproseze autorului (Link).

Despre homofobie si alte etichete. Va recomandam un articol nou aparut pe situl Speranta si vindecare pentru homosexuali (Link).

(Extras din buletinul informativ al Alianței Familiilor din România)

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări