back to top

Scrisoare de susținere a candidaturii lui Peter Costea la alegerile pentru Parlamentul European

SCRISOARE DE SUSŢINERE DIN PARTEA MAI MULTOR LIDERI CIVICI ŞI RELIGIOŞI DIN ROMÂNIA
pentru
PETER COSTEA – CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN 2014

peter-costea-candidat-alegeri-europarlamentare

Contextul special în care se află societatea europeană necesită o acțiune coerentă din partea Bisericii. Deși s-ar putea descrie în multe cuvinte direcția toxică spre care Europa se îndreaptă cu pași repezi, o imagine recentă descrie suficient de elocvent starea jalnică în care a ajuns bătrânul continent: Gala Eurovision 2014 – femeia cu barbă.

Cu toții am auzit despre agenda agresivă pe care organizațiile homosexuale, ateiste și umaniste o pun în practică împotriva valorilor iudeo-creștine care au stat la baza civilizației noastre. În calitate de lideri creștini evanghelici, vorbim, predicăm și ne rugăm pentru o schimbare. Însă acum este momentul și posibilitatea să facem mai mult decât atât. Dumnezeu a ridicat de mai bine de 10 ani un creștin român care și-a asumat cu multă credincioșie misiunea de a promova valorile creștine în societate. Peter Costea este omul care a avut un rol decisiv în promovarea familiei, a sacralității vieții și a libertății religioase. De mulți ani el jertfește din timpul și resursele sale pentru a mobiliza creștinii din România să ia atitudine împotriva legislației foarte permisive față de avort, împotriva încercărilor de promovare a căsătoriilor homosexuale. Alianța Familiilor din România este proiectul căruia i-a dat viață și prin care a transmis cu tenacitate informații actuale despre presiunile care se fac împotriva valorilor creștine în România și în lumea întreagă. Spre deosebire de alți candidați care bat drumul bisericilor când este campanie electorală, care analizează eșantioanele de electori și își stabilesc „crezul” în funcție de publicul țintă, Peter Costea a dovedit de multă vreme că este un om care a aderat cu tărie la valorile creștine și este gata să se lupte pentru ele.

Peter Costea nu este un politician. Visul său nu este să obțină un post de parlamentar într-o capitală europeană. Realizările sale în carieră sunt notabile: în calitate de avocat profesează de peste 20 de ani în Occident, ca lector universitar predă la universități de prestigiu din Africa de Sud și SUA. Totodată este deținător a două doctorate (în drept și în diplomație). Peter Costea poate aduce o contribuție valoroasă în dezbaterile foarte vii care au loc pe tema libertății religioase sau a familiei. Așadar, drumul spre Bruxelles nu este o aventură personală, ci opțiunea viabilă pentru ca vocea noastră să fie auzită în legislativul european.

Alegerile pentru Parlamentul European se desfășoară o dată la 5 ani. Pe 25 mai românii vor desemna prin votul lor reprezentanții în acest for suprastatal de conducere politică a Europei. Ne rugăm de mulți ani ca Dumnezeu să ridice în dregătorii oameni cu frică de El, însă acum este vremea să ACȚIONĂM. În loc să dăm votul nostru, ca evanghelici, partidelor care în mod tradițional ne-au cerut susținerea, dar au promovat în mod direct sau prin neimplicare agenda liberală anti-creștină, acum avem posibilitatea să votăm un avocat creștin al cărui scop este tocmai să reprezinte convingerile noastre biblice.

Pentru că ne regăsim în viziunea și valorile lui Peter Costea, semnăm această scrisoare de susținere și invităm creștinii români de pretutindeni să participe la vot în data de 25 mai și să voteze poziția 21 de pe buletinele de vot: Peter Costea, candidat independent.

Pentru a vă pune semnătura pe acest document, trimiteți un email la adresa pozitia21petercostea@gmail.com

Semnături:
Claudiu Amariei, Pastor
Mircea Ardelean, Fundația Realitatea
Cătălin Avasiloaie, Tipocelestin
Iacob Berghianu, Pastor
Sorin Cigher, Pastor
Ioan Ciobota, RVE Timișoara
Mircea Cirț, ProVeritas
Gabriel Cojocea, Prezbiter
Flaviu Coman, Pastor
Vasilică Croitor, Pastor
Alexandru Dragoman, TPM
Mircea Filip, Asociația Bărbaților Creștini
Aurelian Fișcă, Diacon
Mircea Fratuțescu, Pastor
Alina Galea, Lider ProLife
Ghiță Galea, Pastor
Virgil Gherghel, Prezbiter
Nicu Grămesc, Pastor
Nicu Nicolaescu, Pastor
Lucian Oniga, lider Peniel
Nicu Pauliuc, Pastor
Ioan Peia, Pastor
Lucian Rotaru, Pastor
Gabriel Schmalberger, Diacon
Corneliu Serdenciuc, Pastor
Victor Stănescu, Pastor

Lista rămâne deschisă și va fi actualizată zilnic, cu menționarea semnatarilor în ordinea alfabetică

VOTAŢI PETER COSTEA – VOTAŢI POZIŢIA 21!

Pentru cei care doresc să îl întâlnească pe dl. Costea în ultima săptămână de campanie: sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil.

18 Mai Duminica: Oradea
19 Mai Luni: jud. Salaj
20 Mai Marti: Timisoara
21 Mai Miercuri: Deva
22 Mai Joi: Satu Mare
23 Mai Vineri: Buzau
Pe 23 Mai campania se va incheia. Va indemnam sa mergeti la vot in numar cat mai mare.
24 Mai Sambata: dl. Costea va fi in Baia Mare pentru o conferinta pro-viata.
25 Mai Duminica: dl. Costea va fi la Arad!

Re(d)acționarul
Re(d)acționarul
Texte preluate din alte surse și anunțuri ale redacției.

Cele mai citite postări