SUA: Sexul anal, predat copiilor de clasa a cincea la o școală din Chicago

5765
0

 cps6-300x194Un curs foarte explicit de educație sexuală destinat claselor a cincea și a șasea din școlile din Chicago, SUA, i-a șocat pe părinți în timpul unei prezentări de tipul „report card pickup” (un fel de ședință cu părinții, la care se fac evaluări).

Prezentarea includea materiale care în mod clar nu sunt potrivite vârstei elevilor, precum demonstrații ale aplicării prezervativului masculin și ale prezervativului feminin (female condom  – FC, în imaginile de mai jos), scrie publicația locală DNAinfo.

În ciuda negării vehemente a unui oficial intervievat de un post tv local afiliat NBC, diapozitivele prezentate părinților sunt postate pe website-ul Școlii generale Waters ca parte din „Educație pentru sănătatea sexuală” pentru clasa a șasea. LATER EDIT: slide-urile respective au fost eliminate de pe site-ul școlii. Informații generale despre curs pot fi găsite aici.

Elevii de clasele 5 și 6 sunt de asemenea asigurați că pilula de a doua zi „NU este o pilulă de avort” (ceea ce este complet fals) și că „tinerii de cel puțin 12 ani pot primi servicii de sănătate sexuală și a reproducerii fără consimțământul părinților”.

Prezervativul pare să fie în mod particular relevant pentru prezentare, întrucât i se dedică un număr considerabil de diapozitive care îi educă pe tineri despre „beneficiile” sexului anal homosexual și îi sfătuiește pe copii să folosească „mult lubrifiant”: „Got issues? Lube! Lube! Lube!” (Ai probleme? Lubrifiază! Lubrifiază! Lubrifiază!)

CPS1

cps2

cps5

Câtteva interviuri luate de o rețea TV locală unor părinți care au asistat la prezentare pot fi vizualizate aici.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€