VIDEO „Războiul împotriva copiilor” – tradus în românește

13225
1
DISTRIBUIȚI

RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA COPIILOR: noul documentar care expune eforturile de sexualizare a copiilor

Family Watch International, producătorul documentarului „Războiul împotriva copiilor”, ni-l pune la dispoziție gratuit. Colegilor de la ȘtiriPentruViață.ro le datorăm traducerea.

Ce puteți face cu acest film:

  • Vizionați-l mai jos în această postare, sau pe pagina www.StopCSE.org! Subtitrarea românească ar trebui să pornească automat. Dacă acest lucru nu se întâmplă, apasă butonul „CC”;
  • Spuneți și altora! Postați hiperlegătura pe rețelele sociale, încorporați pe blogurile voastre etc.;
  • Organizați proiecții în orașul vostru: vă rugăm să ne contactați (contact [@] asociatiaprovita.ro). Vă vom pune la dispoziție tot ce aveți nevoie!

„Abordarea educației sexuale este să celebreze libertatea sexuală, mai precis libertinajul și experimentarea sexuală. Din punct de vedere medical, când libertatea sexuală e prioritară, sănătatea sexuală suferă. Nu le poți avea pe ambele.” (Dr. Miriam Grossman)

Educația sexuală comprehensivă (sau completă, sau explicită), care este propusă tot mai insistent și în România pentru a fi introdusă în programa școlară obligatorie, se bazează pe principii ideologice, pseudo-științifice și este promovată agresiv de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU, și de organizații non-guvernamentale în legătură cu acestea.

„Stiința” pe care se bazează educația sexuală implică „cercetări” din anii 1950 care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii și apoi au fost promovate intens ca rezultate științifice respectabile.

Filmul documentar realizat de Family Watch International, coaliție pro-familie acreditată la ONU explică în ce constau aceste programe de educație sexuală, cine le promovează și de ce, precum și ce pot face părinții care vor să protejeze inocența copiilor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Resurse:
Articole despre educația sexuală
Alfred Kinsey, „părintele” educației sexuale, un psihopat periculos
Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PREZENTAREA FILMULUI

Organizația Family Watch International (www.FamilyWatchInternational.org) cu sediul în SUA a realizat un nou documentar de impact: „The War on Children – The Comprehensive Sexuality Education Agenda” („Războiul împotriva copiilor – Agenda programelor de educație sexuală”), demascând astfel pericolele la care sunt expuși copiii în cadrul programelor de educație sexuală, promovate în Statele Unite și nu numai.

Scopul acestor programe este să le răpească copiilor inocența prin sexualizare, de la vârste din ce în ce mai fragede. Președintele FWI, Sharon Slater, a explicat cum funcționează acest demers într-un interviu realizat de LifeSiteNews:

„Proponenții educației sexuale cred în prezența sexualității la copii încă de la naștere, și, de asemenea, cred că experiențele sexuale ar trebui încurajate. De exemplu, Standardele de Educație Sexuală ale Organizației Mondiale a Sănătății recomandă inițierea copiilor, de la naștere până la vârsta de patru ani, în masturbare și încurajarea acestora de a-și explora ‘identitatea sexuală’.”

Susținătorii educației sexuale pretind că acest lucru este „potrivit vârstei” și că, prin introducerea acestui curriculum radical, copiii vor amâna începerea vieții sexuale, se va putea preveni infectarea cu HIV/SIDA și sarcinile la adolescente și totodată se va promova „egalitatea de gen”.

În realitate, educația sexuală îi încurajează pe minori să se implice în activități sexuale cu grad ridicat de risc, să își experimenteze sexualitatea și să își conteste „orientarea sexuală” și „identitatea de gen”. Totodată, prin educația sexuală se postulează noțiunea că minorii au drepturi sexuale independent de autoritatea parentală.

Printre cei intervievați în documentar se află: Katharina Rothweiler (Red Familia, Mexico), Alexey Komov (Reprezentant al Congresului Mondial al Familiilor în Rusia și în CSI), Stephen Phelan (Human Life International), Patrick F. Fagan (Institutul de Cercetare a Căsătoriei și Religiei), Errol Naidoo (Institutul de Politici ale Familiei, Africa de Sud), Philippa Davis (Coaliția Jamaicană pentru o Societate Sănătoasă), Maria Hildingsson (Federația Europeană a Asociațiilor de Familii Catolice).

Utilizat cu permisiunea producătorilor.

Recomandăm cărțile editurii „Anacronic”

1 comentariu

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here