back to top

Culmea „orientării sexuale”: O americancă s-a „căsătorit” cu ea însăși; o alta s-a „căsătorit” cu o clădire

O femeie din statul american Dakota de Nord, care s-a căsătorit cu ea însăși în luna martie, a vorbit despre alegerea sa într-un interviu.

„Mă simt foarte puternică, foarte fericită, foarte veselă… Vreau să împărtășesc această stare cu oamenii”, a spus Nadine Schweigert, de 36 de ani, din orașul Fargo.

Ea a numit ceremonia „o sărbătoare” în cinstea drumului parcurs după durerosul divorț în urma căruia a pierdut și custodia celor doi copii.

Conform unui ziar local, Schweigert a primit această sugestie de la un prieten. „Așteptam pe cineva care să vină să mă facă fericită”, a declarat Schweigert pentru Inforum. „La un moment dat, un prieten mi-a spus, de ce ai nevoie de cineva cu care să te căsătorești ca să fii fericită? Căsătorește-te cu tine însăți.”

„Căsătoria” a avut loc în mijlocul prietenilor și al familiei tinerei:

Nadine nu este prima femeie care a făcut acest „pas”. În 2010, o tawaineză a inaugurat „era” „căsătoriilor” cu propria persoană.

O altă femeie din SUA a luat în căsătorie, în ianuarie 2012, un depozit vechi de 107 ani, care urma să fie demolat. Ea spune că s-a îndrăgostit de clădire în timpul demonstrațiilor de tip „Occupy” care avuseseră loc în oraș.

„O să fie o căsătorie gay, pentru că este o construcție de sex feminin”, a spus vesel unul dintre martorii evenimentului.

Putem numi aceasta drept o „căsnicie cu fundație solidă”, nu?

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări