back to top

Franța va folosi „ajutorul pentru dezvoltare” ca să promoveze avortul în țările subdezvoltate

Conform EurActiv France, guvernul de la Paris se străduiește să stabilească o poziție comună a UE înainte de următoarea reuniune a Consiliului de Miniștri al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, pe 26 mai. Mai exact, Franța presează Malta, Ungaria, Irlanda și Polonia, care nu sunt de acord că accesul la avort este echivalent cu mai buna sănătate maternală sau cu dezvoltarea economică și socială, să fie de acord cu condiționarea ajutorării țărilor în curs de dezvoltare de deschiderea acestora față de avort.

Pentru Franța sau alte țări socialiste precum cele nordice, sănătatea maternală și drepturile sexuale apar a fi pretexte excelente pentru o agendă de reducere a populației în țările în curs de dezvoltare, sub pretextul curmării imigrației în masă în UE, care a devenit o problemă de proporții după destabilizarea unor țări ca Libia, Siria și altele din Africa și Orientul Mijlocui.

EurActiv relatează că de câteva săptămâni Franța lucrează la un document, deja semnat de Belgia și Suedia, ce va fi prezentat Consiliului pe 26 mai și prin care solicită deschiderea unei dezbateri despe avort. „Aceasta ne va ajuta să facem Malta să își ia în serios responsabilitățile”, a declarat o sursă franceză.

Deloc întâmplător, Malta, țara europeană cu cea mai protectivă politică față de copilul nenăscut, este și cea mai grav expusă recentului val de imigranți din Africa…

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări