back to top

Twitter suspendă contul unei mame creștine după critica acesteia la adresa unei reviste pentru adolescenți care promovează sexul anal

„Poliția” Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue. Acesta publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale.

Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a fost notificată săptămâna trecută că a fost suspendată de pe rețeaua Twitter în urma unei postări din 16 august.

În iulie, revista pentru adolescenți Teen Vogue a publicat un „tutorial” în care îi iniția pe cititori în sexul anal. Articolul, semnat de „educatorul de sex” Gigi Engle se intitula „Anal Sex: What You Need to Know” („Sexul anal: ce trebuie să știi”) și furniza diverse instrucțiuni despre ce să faci și ce să nu faci în această formă de sodomie.

Mulți dintre cititorii revistei sunt adolescenți sub vârsta consimțământului sexual legal.

Engle descrie în articol actul sexual anal ca „un mod perfect natural de a te angaja în activități sexuale”.

Printre alte sfaturi prețioase, Engle oferea consiliere cu privire la folosirea lubrifianților și jucăriile sexuale care trebuie folosite ca „încălzire”. De asemenea îi instruiește pe cititori cum să-și reprime sila de a intra în contact cu fecalele altei persoane.

Pe contul său de Twitter, Grace Johnston l-a persiflat pe editorul Teen Vogue pentru publicarea unui articol iresponsabil, felicitându-l sarcastic pentru un premiu primit din partea cunoscutei reviste americane The Advocate, specializată în știri despre comunitatea homosexualilor.

În răspuns, Twitter a sancționat-o pe Johnston prin suspendarea contului, doar pentru 12 ore, dar cu condiția ca ea să accepte să șteargă tweet-ul „ofensator”.

Pe website-ul propriu, Johnston a criticat managementul Twitter pentru ipocrizie, observând că pe rețea rezistă conținut care prezintă „copii abuzați”, în timp ce îngrijorarea unei mame creștine față de un articol care dăunează fizic și spiritual copiilor este tratată ca o ofensă.

„Conservatorii și creștinii care își iubesc țara și îi iubesc pe confrații lor oameni trebuie să se facă auziți mai tare și mai apăsat ca niciodată, replicând acestei cenzuri draconice a adevărului din partea Silicon Valley”, a declarat „mămica activistă” într-o declarație pentru Christian Post.

În februarie, Facebook i-a blocat contul de 3 ori pentru câteva zile după o serie de comentarii despre homosexualitate în care Johnston se rezuma la citarea unor versete biblice.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări