Ce urmează după „căsătoria” între persoane de același sex? Mariajul în grup, admite un activist

group_marriageNebunia continuă: Boris Dittrich, activist homosexual cunoscut ca „părintele” mișcării politice pentru „căsătoria” între persoane de același sex din Olanda, a recunoscut că legalizarea mariajelor în grup (3 sau mai multe persoane) este următorul pas în destrămarea instituției căsătoriei autentice.

Într-un interviu video pentru publicația destinată homosexualilor francezi Yagg, Dittrich, fost membru al parlamentului și activist al organizației internaționale „Human Rights Watch” a relatat planul care a făcut ca opinia publică să accepte pretențiile „minorităților sexuale”.

Redefinirea mariajului, a spus el, a condus la discuții despre instituirea căsătoriei de grup. Asta este doar începutul a ceva complet nou, a adăugat propagandistul homosexual, care a prezis că următorul pas va dura mulți ani.

Interviul poate fi vizionat mai jos. A se vedea și articolul din LifeSiteNews.

Considerăm că niciun om bine intenționat – nu doar persoanele religioase sau tradiționaliste – nu poate fi indiferent la transformarea unei instituții multimilenare, pe care s-a clădit civilizația umană și progresul durabil, într-o caricatură. Logica mariajului stă în diferența și complementaritatea între sexe, iar principalul scop al acestei instituții este protejarea și dezvoltarea optimă a generațiilor viitoare. Indiferența sau legitimarea experimentelor într-un astfel de domeniu vital înseamnă, în cel mai bun caz, iresponsabilitate.

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here