Două lesbiene își transformă fiul adoptiv în fată

10.487 views
13
DISTRIBUIȚI

După 24heures (Franța)

Un băiat de 11 ani va suferi o intervenție chirurgicală de îndepărtare a penisului, după ce i s-au administrat hormoni feminini de la vârsta de 8 ani. Băiatul, crescut de un cuplu de lesbiene, s-a simțit fetiță dintotdeauna, afirmă cele două „mame”, care îi fac „tratamente” spre binele lui… Asta se întâmplă când „progresul” societății își dă mâna cu consumerismul maladiv pentru a crea cea mai bună dintre lumi.

În viitorul apropiat vom fi eliberați de presiunea homofobă a Mamei natură și vom putea să ne fabricăm copii care să semene cu ce vrem noi. În sfârșit, când știm cât costă un copil, nu e normal ca el să corespundă așteptărilor părinților/consumatorilor?tammy-4-horizontal-gallery-600x360

Din fericire statul California ne-a luat-o „înainte”; ei sunt mai „toleranți” și înțeleg că fiecare trebuie să-și poată trăi viața așa cum dorește. După ce au legalizat căsătoria între persoanele de același sex, acum statul le permite părinților să le facă operații de schimbare de sex copiilor.

Un cuplu de lesbiene îi „face tratament” copilului pentru boala gravă… de a fi băiat. De la vârsta de 8 ani, Thomas Lobel, un băiețel cumpărat/ adoptat de un cuplu de lesbiene și rebotezat Tammy face un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două suprermame îi vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday! Dar să nu fim răi: ele fac asta pentru sănătatea copilului lor, care s-a simțit fetiță dintotdeauna și care riscă să se sinucidă în adolescență dacă nu are organe sexuale feminine.

Ne și imaginăm că un băiat de 8 ani, crescut de două mame lesbiene, are discernământ și suficiente cunoștințe pentru a se hotărî pentru tratamente hormonale și chirurgicale, de care nici un alt copil de vârsta lui nu a auzit.

Pentru a justifica legea nedreaptă a căsătoriei între persoanele de același sex, care au dreptul să adopte copii, progresiștii ne dau lecții și ne spun că mai multe țări au votat deja legea. Ei uită să vorbească de zeci de țări care au respins legea aberantă. Ei uită mai ales de exemplele tragice care arată că, odată depășită bariera societală, nu mai există limite (căsătoria la vârsta de trei ani în Brazilia, băiat de 8 ani îndopat cu hormoni pentru a semăna cu mama și mama…).

Dar dacă îndrăzniți să vorbiți de problemele pe care le ridică căsătoria între persoanele de același sex și adoptarea de copii de către cuplurile de homosexuali, ideile voastre vor fi considerate „subversive”, veți fi numiți homofobi și nimeni nu vă va mai lua în serios. […]

Monstruozitățile, situațiile cele mai sordide și sfârșitul civilizației noastre au loc acum.

Trăiască progresul societal, vaginoplastia pentru băieții de 11 ani adoptați de cupluri de lesbiene și partidul socialist pentru legile sale curajoase de abolire a civilizației!

13 comentarii

 1. E grav. Dumnezeu vede tot. Vede si pacatele noastre. Daca nu ne pocaim ( sa ne intoarcem la Dumnezeu, prin Hristos Isus care a murit pentru pacatele noastre ) cu toti vom pieri la fel. O pedeapsa vesnica, intr-un foc si chin vesnic.

 2. Articolul nu este deloc obiectiv. Nici reportajul CNN, nici articolul de pe Daily Mail nu vorbeste despre o indepartare de penis la varsta de 11 ani a acestui copil. Undeva se pierde informatia si este modificata. Pentru ca o indepartare de penis sa se faca, trebuie avut consimtamantul pacientului, care trebuie sa aiba o varsta legala in acest sens. Sunt legile si statutele prevazute pentru aceste transformari. In copilarie, da, se pot face tratamente hormonale care sunt reversibile, pentru a permite persoanei mai tarziu sa ia decizia. Si nici acestea nu sunt permise, decat daca copilul sufera de tulburare de identitate de gen (DSM-IV), ceea ce este cazul, conform articolului de baza care este in engleza. Acest diagnostic este esential pentru a permite astfel de interventii, fie hormonale, fie chirurgicale. Daca aceste interventii nu sunt facute in baza regulilor in vigoare, atunci da, critic aceasta decizie. Dar in acest caz, lucrurile stau diferit de modul in care acest articol este prezentat: informatie lipsa si modificata.
  Inainte de a fi sarcastici si critici, cred ca e bine sa cunoastem informatiile reale. Sustin promovoarea informatiei, dar si ca aceasta sa fie obiectiva, si sa nu aduca nici ura, si nici vrajmasie intre oameni.

 3. un articol incomplet, care nu mentioneaza niciun fel de surse.. acel copil a fost adoptat la 2 ani, primul lucru pe care l-a spus (la 3 ani, dupa ce a invatat limbajul semnelor pt ca avea o problema de vorbire) a fost „sunt fata” si a continuat sa insiste asta… decizia nu a fost a parintilor, copilul a fost diagnosticat de specialisti cu disforie de gen: „At age seven, after threatening genital mutilation on himself, psychiatrists diagnosed Thomas with gender identity disorder””

 4. @Adevarul daca tot sustii ca trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu (ceea ce nu neg) ar trebui macar sa ii scrii corect numele Domnului 😀

 5. Este acelasi lucru ca si cu religia. Iti botezi copilul conform principiilor tale, ii bagi in cap tot ceea ce crezi tu despre religie, fara ca el sa aibe cel mai mic discernamant.
  Referitor la articol si eu cred ca lipseste ceva. Mi-e greu sa cred ca se poate schimba sexul unui copil de 11 ani asa de usor.

 6. Sunt profund dezamagita de calitatea acestui articol si de faptul ca inca mai este mentinut pe site. Evident, faptul ca informeaza gresit, plecand de la traduceri eronate si interpretari gresite ale limbii engleze si ale videoului original, nu constituie pentru autorii acestuia nicio problema.
  A fost tradus mot-à-mot un articol partinitor, sarcastic si plin de ura, din franceza in romana.
  A fost pierdut total din vedere articolul de baza unde nu este nimic precizat legat de o taiere a penisului la varsta de 11 ani.
  Nu se tine cont de veridicitatea informatiei promovate si, evident, necunoscatorii si mai ales cei care nu sunt informati cu privire la tulburari de ordin psihologic si legislatia referitoare la astfel de decizii, vor lua aceste informatii drept adevaruri. Inainte de a judeca, chestionati si informati-va.
  Din nou, este dezamagitor felul de a promova informatii „crestine” sub o forma falsa si total neinformata.

 7. culmea e că presa ”civilizat”-occidentalo-poponărească, plină de poponari și lesbiene turbate, consideră asta ceva normal! și ei se legitimează cu părerea acoliților lor! adică se dau ”exemplu” ei, pe ei! ei centrează, ei dau cu capul! ȘI VOI LE PERMITEȚI! ….de-aia apare extrema dreaptă! din această cauză are succes politica de extremă dreapta(din păcate) plus opțiunea pro-rusă a majorității electoratului european

 8. As a psychiatrist, Dr. Keith Ablow thinks violently angry reactions to any questioning of transgender identity politics come from a place of fear. “I think we’re deep enough into this issue that people are very loathe to re-examine the implications of doing things like injecting 12-year-olds with massive doses of hormones to stop puberty,” said Ablow.

  “If it turns out that this path was not defensible from a scientific standpoint, then it’s going to have major implications for medicine, for parents who shepherd their children down this path – and for psychiatry, for not being more vigorous in demanding scientific evidence that people can be born into the wrong bodies.”

 9. (m)U.E. - O.N.G.0urilor lui SOROSH finanțate de stat spre a afirma că ”biserica ia de la stat”

  DECI, E ADEVĂRAT, DOUĂ LESBIENE TURBAT-”(i)EMANCIPATE”, AU CONSIDERAT CĂ TREBUIE SĂ FACĂ TRATAMENT PENTRU SCHIMBAREA SEXULUI UNUI MINOR PE CARE ÎN PREALABIL L-AU ”EDUCAT” SĂ CREADĂ CĂ ” A FI BĂIAT” E CEVA ”URÂT” !! … ȘI TOTUȘI, HOMO-IEMANCIPAȚII CARE COMENTEAZĂ AICI SE OFUSCĂ DESPRE NU ȘTIU CE ”ȘTIRE”-”INCORECTĂ” !! vai de mama lor, fie ea și tată 😉 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043345/The-California-boy-11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html

 10. MINTE CU NERUȘINARE CINE SPUNE AICI, ÎN COMENTARIU CĂ AR FI ”REVERSIBILE” – ”TRATAMENTELE CARE OPRESC DEZVOLTAREA ASPECTULUI MASCULIN”, CHIAR ÎN PERIOADA DE CREȘTERE, CÂND ELE SE FORMEAZĂ (lățirea umerilor,dezvoltarea musculaturii, etc) ! Nu au cum fi ”reversibile”, din simplul motiv că la o altă vârstă NU se mai pot dezvolta așa. Odată stopate la vârsta la care e propice dezvoltarea lor, ele nu se mai pot dezvolta cu aceeași forță ! ĂSTA E ȘI INTERESUL NESIMȚIRII COMENTARIULUI , PRECUM ȘI INTERESUL ACȚIUNII LESBIENELOR DIN SUBIECTUL ARTICOLULUI !! Care să fie oportunitatea ”tratamentului” inuman, .. care să fie GRABA??

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here