Doctorii belgieni îi eutanasiază pe cei cu handicap şi le jefuiesc organele

1685
0

Belgia

A sosit timpul să ne îmbrăcăm în sac și să presarăm cenușă pe cap.

Belgia se pregătește pur și simplu de prădarea organelor de la persoanele care cer eutanasia – iar comunitatea medicală care se ocupă de transplanturi nu prea pare să-și facă probleme morale. De fapt, îndeletnicirea a devenit așa de morală, încât a fost subiect de discuţie la cea de-a 21-a conferinţă despre chirurgia toracică, ţinută în Marea Britanie în luna mai.

Este destul de simplu. Redăm din sumarul articolului „Transplanturi de plămâni cu organe prelevate de la donatori eutanasiatici”:

În perioada ianuarie 2007-decembrie 2012, 47/350 (13,4%) pacienţi au primit transplant de plămâni de la donatori după moartea cardiacă, printre care 6 (1,7%) după eutanasie, în acord cu legislaţia statală şi cu aprobarea comisiei de etica. Pacienţii sufereau de insuportabile tulburări neuro-musculare (n=3) sau neuro-psihiatrice (n=3), având dorinţa explicită de a dona organele. Eutanasia a fost executată de către un medic independent într-o cameră din apropierea sălii de operaţie, fără echipa de recuperare.

Concluzie. Donatorii eutanasiatici au reprezentat 12,8% dintre donatorii de după moartea cardiacă. Reluarea funcțiilor imediat după transplant și starea generală a pacienților primitori a fost excelentă. Este de așteptat ca numărul donatorilor eutanasiatici să se mărească pe fondul unei crescânde conștiinciozități publice.

Aţi înţeles? O echipă de doctori ucide pacientul şi pleacă, iar o alta vine și recoltează organele.

A început practic vânătoarea bolnavilor de minte şi a pacienţilor cu boli debilitante, precum scleroza multiplă, pentru a fi convinşi să devină „donatori de organe eutanasiatici”.

Sursă: http://www.prolifenews.it/
Traducere: Adrian Măgdici, bioeticaledotcom.wordpress.com

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here