Adăpost temporar pentru femei însărcinate, la Timișoara

1252
0

Din mila lui Dumnezeu, Asociația Darul Vieții a primit o casă lângă Timișoara pentru a servi ca adăpost temporar pentru acele femei însărcinate care sunt alungate/respinse de către familiile lor din cauza sarcinii.

Pe 25 martie 2015, de sărbătoarea Buneivestiri, a avut loc sfințirea casei de către Pr. Rolf Schoenenberger din Elveția, care a avut o contribuție hotărâtoare la realizarea acestui proiect. Mulțumiri aducem de asemenea Fundației Ja zum Leben (Da vieții), d-lui Pius Stoessel, d-lui Edwin Ruetsche, d-nei Maria Constanti. Mai ales mulțumiri lui Dumnezeu și tuturor celor care s-au rugat pentru acest proiect!

Casa, numită Mater Misericordiae (lat. mamă a milei, una din denumirile catolice pentru Sf. Fecioară Maria) încă se află în curs de amenajare. Prioritate vor avea femeile însărcinate din Timișoara și împrejurimi.

casa-provita-darulvietii-timisoara

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here