SUA: Un bărbat de 52 de ani se crede o fetiță de 6 ani

18958
0

Uitați-l pe fostul mare atlet Bruce Jenner, care și-a schimbat sexul și a primit, spre scandalizarea feministelor, premiul „Femeia anului”. Transsexualismul este deja desuet. Media din America de Nord are un nou idol: „transvârstnicii”.

Un bărbat canadian și-a abandonat copiii ca să înceapă o nouă viață ca fetiță de 6 ani. O parte din media și establishment-ul de stânga celebrează noua formă de tulburare mintală ca pe un exemplu de „diversitate”. Cu adevărat uimitor cum așa-numiții „social justice warriors”, campionii dreptății sociale, care în mod normal ar linșa un bărbat pentru că și-a abandonat familia, îl aplaudă pe acest individ.

Nu căutați însă rațiune la Stânga occidentală. Rugați-vă doar să nu înceapă un război adevărat: bolnavii mintal, efeminații și „activiștii” care azi alcătuiesc o mare parte a tineretului din America de Nord, sunt incapabili să lupte sau să se apere – de unde și stigmatizarea aruncată de mediile „progresiste” asupra posesorilor de arme din SUA. De altfel, acesta a și fost scopul „revoluției sexuale” de la bun început: incapacitarea societății prin destructurare și desființarea rolurilor tradiționale ale bărbatului și femeii, întocmai cum unui organism al cărui sistem imunitar este avariat îi e imposibil să se apere de agenți patogeni.

Așteptăm cu interes noile frontiere ale „progresului”: membri ai speciei homo sapiens care se cred porci, maimuțe sau găini. Și mai ales aveți grijă cine intră în toaleta copilului dvs. la grădiniță: nu se știe niciodată de unde apare cineva care „celebrează diversitatea”.

Dacă nu știți și nu înțelegeți de ce o mare civilizație a putut să degenereze până într-atât, vă rugăm să revedeți acest material: VIDEO: Gabriele Kuby – „Revoluţia sexuală globală”.

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here