VIDEO Ceremonie satanică la inaugurarea celui mai lung tunel din lume

18.284 views
3
DISTRIBUIȚI

Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

adorationofdemon_645_309_55Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.

screendemon_645_308Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

Mai jos este un videoclip cu întregul eveniment, în care ceremonia bizară începe aproape de final, la ora 6:00. Este disponibil, de asemenea, un rezumat video sub acesta.

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice.

Preluare de pe LifeSiteNews.com

UPDATE O postare interesantă pe această temă o are dl. conf. univ. dr. Adrian Papahagi (UBB Cluj):

3 comentarii

  1. Pur si simplu te doare mintea sa vezi cu ochii lucrarea satanei in mintile oamenilor. Numai o minte distorsionata putea concepe un astfel de scenariu grotesc . De ce acolo? Ptr.ca acel tunel facea legatura intre tari,intre oameni din mai multe tari cu culturi diferite,se vroia a se transmite „Curentul European” prin reprezentantii ei. Prezenta acestori demnitari au legitimat curentul satanic ce a cuprins ca o pecingine intreaga Europa si nu numai. Numai mana lui Dumnezeu mai poate sa ne elibereze de aceste duhuri nimicitoare. Doamne,Dumnezeule mare,ai mila de noi si nu ne lasa pe mana oamenilor care Ti-au intors spatele. Iarta Doamne sufletele care s-au infatuat,resingand mana Ta.

  2. Dumnezeu ne-a oferit totul. E randul nostru sa ne oferim Lui cu totul.
    Nu cum spun oamenii, ci cum spune El.
    Nu cu jumatati de masura.

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here