VIDEO Ai 8 ani, vrei să fii transsexual și părinții nu te lasă? Schimbă-ți părinții! Și fii transsexual! (cu Faith Goldy)

366
0

Dacă ai 8 ani, cu siguranță că ideea de „a fi transsexual” nu îți aparține. La fel, aceea că dacă părinții tăi nu sunt de acord cu tine, trebuie să îi „schimbi”.

Organizatorii grotescului eveniment la care acest copil de 8 ani a fost batjocorit sub „numele de scenă” Lactatia, ar avea cu siguranță lucruri interesante de spus, dacă cineva i-ar întreba, despre cine i-a dat copilului ideile de mai sus. Eventual, întrebările să fie puse în stare de reținere, sub acuzația de corupere de minori.

Faith Goldy este canadiană și a lucrat pentru grupul Rebel.media, unde a realizat analize și interviuri despre societate, feminism și sexualitate, dintr-o perspectivă conservatoare. Ea face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru.

Alte canale similare: Lauren Southern / The White Rose / The Swan of Tuonela / Wife With A Purpose / Brittany PettiboneTara McCarthyBarbara4u2c / Blonde in the Belly of the Beast / Ann Lieven / Stell Bell

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here