VIDEO Bucurați-vă de „Ziua Mamei” cât mai puteți. Va deveni mai „incluzivă”… prin eliminarea cuvântului „mamă”

314
0

Europa și SUA sărbătoresc în această perioadă Ziua Mamei și Ziua Tatălui. Prilej de noi crize de isterie pentru activiștii transgender și „părinții de același sex”:

Un lanț de supermarketuri din Anglia vinde cu această ocazie felicitări de „gen neutru”, întrucât felicitările cu dedicație pentru mame duc cu gândul la femei, ceea ce nu este inclusiv cu alte persoane care pot fi mame! Cum ar fi așa-zișii „transgenderi”! De aceea, supermarketul nu mai celebrează „Ziua Mamei” („Mothers Day”) ci „Ziua Ta” („Your Day”).

Se pare că Ziua Mamei este ofensatoare și pentru femeile care nu au copii, scrie un ziar tot britanic.

Faimoasa organizație ADL – Anti-Defamation League – dorește ca de Ziua Mamei școlile să fie mai incluzive cu familiile în care copiii au „doi tați”. Aceasta se face… prin încetarea folosirii cuvântului „mamă”!

Iar două organizații medicale nu mai folosesc cuvinte precum „femeie însărcinată”, ci „persoană însărcinată”, ca să includă… bărbații care nasc!

A goli de semnificație un eveniment este mai rău decât a-l interzice complet.

Opoziția la această stare de sminteală generalizată care a cuprins Occidentul ca un cancer devine un act de curaj necesar:

Nu există bărbați care nasc și nici copii născuți din doi oameni de același sex. O spune biologia, manualul de școală generală.

Vă recomandăm
Magazin Editura Anacronic

 

 

Sprijină „Cultura vieții”

Fii alături de noi în efortul de promovare a fundamentelor morale ale societății.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here