back to top

„Dr. Moarte” vrea să dea sinucidere asistată la tot poporu’

Marea Britanie. Un nou grup care promovează sinuciderea asistată consideră că aceasta nu trebuie limitată la cei bolnavi în fază terminală. Societatea pentru Sinucidere Rațională (!!, n.n.) a celor Vârtsnici (Society for Old Age Rational Suicide, SOARS), condusă de Michael Irwin, afirmă că pensionarii ar trebuie să aibă dreptul să spună „ajunge” și să moară cu demnitate, informează The Telegraph. Irwin, supranumit „Dr. Moarte” (Dr. Death) afirmă că știe cazul unei englezoaice vârstnice care dorește să-și ia viața cu ajutorul Dignitas, infama companie elvețiană care practică sinuciderea asistată. Persoana în cauză suferă de arterită progresivă și scădere a vederii. Irwin crede că tot mai mulți britanici vor dori să procedeze la fel, pe măsură ce populația Marii Britanii îmbătrânește.

SOARS a comandat un sondaj conform căruia 67% din cei chestionați sunt de acord că bătrânii cu discernământ ar trebui să primească sprijin pentru a se sinucide, chiar dacă nu suferă de vreo boală. Doar 19% din cei 1009 adulți întrebați au avut opinie contrară, în timp ce 14% s-au abținut.

Aceasta este cea mai recentă campanie pentru crearea unui „drept la moarte” în Marea britanie, țara unde de mulți ani se petrec experimente sociale înspăimântătoare. Pe lângă eutanasie și avort – ingrediente de-acum de bază pentru orice „democrație occidentală” respectabilă –  lobby-ul homosexual este poate cel mai agresiv și puternic din lume, drepturile părinților sunt subminate etc.

Interesant de menționat că dr. Irwin a fost director medical în cadrul unei agenții a Națiunilor Unite. Nicio surpriză. Principalii proagandiști ai culturii morții, în toate aspectele sale (de la avort și eutanasie la reducerea numărului de copii și „încălzirea globală”)  au legături cu diferite organizații internaționale și suprastatale, mai mult sau mai puțin oculte, ori fac parte din elita nobiliar-financiară a lumii (vezi Prințul Charles, Prințul consort Philip al Marii Britanii, Bill Gates etc).

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări