VIDEO Ce este Ideologia de gen?

1525

Ideologia de gen (gender ideology) afirmă că diferențele între femei și bărbați sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Deci, ar fi posibil să îți ALEGI să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia (sexul biologic) să conteze.

Ideologia de gen este complet lipsită de bază științifică și este în contradicție permanentă cu realitatea. Originea teoriei ei stă în radicalizarea principiilor feminismului, ce introduce conceptul de „gen”. A fi femeie, a fi mamă, e considerat acum un rol social învechit, specific unei societăți în care femeia era supusă oprimării de principalul agresor: șovinismul masculin și „societatea patriarhală”.

IDEOLOGIA DE GEN este ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE. Este o ideologie totalitară și liberticidă care urmărește deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia.

Un material produs de Profesionales por la Ética, Spania / Women of the World. Traducerea și subtitrarea: Alfa-Omega TV, România http://alfaomega.tv/


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. „Exact ceea ce urmăresc creatorii ei: deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia.”
    adica asa cum s-au destructurat Imperiile aristocratice si religioase pt a fi cladit Globalismul (post)industrial, financiar, informational

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here