VIDEO O universitate americană organizează cursuri de „vaginizare” a bărbaților

976

Nebunii au ajuns la conducerea ospiciului

Universitatea Duke din statul american Carolina de Nord organizează un curs de 9 săptămâni pentru „deconstrucția masculinității toxice”. Probabil aceasta înseamnă că, dacă posezi oricare din acele caracteristici care îl fac pe bărbat ceea ce este și îl deosebesc în mod clar de femeie, conform rolului pe care biologia i l-a trasat, vei fi prelucrat la ședintele de partid de la Duke în așa fel încât să te transformi într-un vagin umblător.

Unul din scopurile cursului este să „construiască o înțelege intersecțională a masculinității și bărbăției” și să „creeze spații de destabilizare pentru cei cu privilegii masculine”. Dacă nu înțelegeți limba de lemn a noii elite academice americane, nu sunteți singurii: Gary Franchi, prezentatorul NextNewsNetwork spune exasperat că „nici măcar nu e engleză”.

„Oare ce mai urmează?” se întreabă prezentatorul buletinului de știri. „Avem tampoane în toaleta bărbaților, transgenderi în toaleta femeilor – trebuie să se oprească undeva și repede. Lucrurile sunt scăpate de sub control.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Am ajuns sa traim intr-o lume dementa, plina de mizerie,fara decenta si principii, unde barbatii nu mai sunt ce si cum au fost,unde absolut totul e posibil si culmea……gasesti acceptare pt orice nebunie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here