back to top

Adăpost temporar pentru femei însărcinate, la Timișoara

Din mila lui Dumnezeu, Asociația Darul Vieții a primit o casă lângă Timișoara pentru a servi ca adăpost temporar pentru acele femei însărcinate care sunt alungate/respinse de către familiile lor din cauza sarcinii.

Pe 25 martie 2015, de sărbătoarea Buneivestiri, a avut loc sfințirea casei de către Pr. Rolf Schoenenberger din Elveția, care a avut o contribuție hotărâtoare la realizarea acestui proiect. Mulțumiri aducem de asemenea Fundației Ja zum Leben (Da vieții), d-lui Pius Stoessel, d-lui Edwin Ruetsche, d-nei Maria Constanti. Mai ales mulțumiri lui Dumnezeu și tuturor celor care s-au rugat pentru acest proiect!

Casa, numită Mater Misericordiae (lat. mamă a milei, una din denumirile catolice pentru Sf. Fecioară Maria) încă se află în curs de amenajare. Prioritate vor avea femeile însărcinate din Timișoara și împrejurimi.

casa-provita-darulvietii-timisoara

Darul Vieții
Darul Viețiihttp://www.darulvietii.ro
Asociaţia Darul Vietii a fost constituită oficial în 11 februarie (ziua Sfintei Fecioare de la Lourdes!) 2003 cu menirea de a contracara înfricoşătorul fenomen al avorturilor în România. Fondatori au fost patru laici şi trei preoţi (unul ortodox şi doi greco-catolici). Filială a Human Life International.

Cele mai citite postări