back to top

Adevăratul chip al susţinătorilor avortului: „O mamă iubitoare şi-ar ucide copilul handicapat”

O cunoscută ziaristă britanică a provocat scandal într-o emisiune de televiziune difuzată la BBC, după ce a susţinut omorârea copiilor suferinzi.

Virginia Ironside, care scrie regulat pentru cotidianul The Independent, a argumentat că uciderea copiilor cu handicap ar fi un act de compasiune. Celelalte femei participante la emisiunea BBC au reacţionat cu oroare după ce dna Ironside a precizat că ar fi dispusă să meargă dincolo de simpla susţinere a unei idei.

„Dacă aş fi mama unui copil suferind – suferind profund, vreau să spun – aş fi prima care şi-ar dori să-i pună o pernă pe faţă.”

În acelaşi program, dna Ironside a argumentat că avortul poate fi „moral” dacă copilul este handicapat sau „total nedorit,” spunând că ar fi o dovadă de egoism să faci altfel.

Articolul integral aici iar mai jos un fragment din emisiunea BBC.

Comentariu: Cel puţin dna Ironside nu e ipocrită: cine susţine avortul, nu poate, logic, să nu susţină infanticidul sau eutanasia. Ar fi interesant de aflat ce înţelege prin „profund suferind”. Aşa ca ea, probabil…?

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări