back to top

SUA: Un bărbat de 52 de ani se crede o fetiță de 6 ani

Uitați-l pe fostul mare atlet Bruce Jenner, care și-a schimbat sexul și a primit, spre scandalizarea feministelor, premiul „Femeia anului”. Transsexualismul este deja desuet. Media din America de Nord are un nou idol: „transvârstnicii”.

Un bărbat canadian și-a abandonat copiii ca să înceapă o nouă viață ca fetiță de 6 ani. O parte din media și establishment-ul de stânga celebrează noua formă de tulburare mintală ca pe un exemplu de „diversitate”. Cu adevărat uimitor cum așa-numiții „social justice warriors”, campionii dreptății sociale, care în mod normal ar linșa un bărbat pentru că și-a abandonat familia, îl aplaudă pe acest individ.

Nu căutați însă rațiune la Stânga occidentală. Rugați-vă doar să nu înceapă un război adevărat: bolnavii mintal, efeminații și „activiștii” care azi alcătuiesc o mare parte a tineretului din America de Nord, sunt incapabili să lupte sau să se apere – de unde și stigmatizarea aruncată de mediile „progresiste” asupra posesorilor de arme din SUA. De altfel, acesta a și fost scopul „revoluției sexuale” de la bun început: incapacitarea societății prin destructurare și desființarea rolurilor tradiționale ale bărbatului și femeii, întocmai cum unui organism al cărui sistem imunitar este avariat îi e imposibil să se apere de agenți patogeni.

Așteptăm cu interes noile frontiere ale „progresului”: membri ai speciei homo sapiens care se cred porci, maimuțe sau găini. Și mai ales aveți grijă cine intră în toaleta copilului dvs. la grădiniță: nu se știe niciodată de unde apare cineva care „celebrează diversitatea”.

Dacă nu știți și nu înțelegeți de ce o mare civilizație a putut să degenereze până într-atât, vă rugăm să revedeți acest material: VIDEO: Gabriele Kuby – „Revoluţia sexuală globală”.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări