back to top

„Conchita Wurst” este infectat cu HIV

Thomas Neuwirth, starletul austriac cunoscut în lumea promiscuă a show-biz-ului drept „Conchita Wurst”, a informat publicul că este infectat cu HIV, virusul care provoacă SIDA, de mai mulți ani. Neobișnuitul „coming out” a fost provocat de o tentativă de șantaj din partea unuia dintre foștii săi parteneri de sex, Newirth preferând să comunice el singur publicului ceea ce acesta ar fi urmat să afle de la fostul amant.

Odată cu această dramă (termen folosit deloc peiorativ) putem distinge, din nou, un crâmpei din mizeria dincolo de fațada pudrată și strălucitoare a vectorilor de imagine ai comunității LGBT.

Lăsând șantajul deoparte, considerăm că publicul are un interes legitim în a cunoaște „detaliul” relatat de Neuwirth, dat fiind faptul că acesta este unul dintre propagandiștii de frunte tocmai ai stilului de viață care i-a adus afecțiunea incurabilă.

Nu ne facem iluzii că știrea va fi reflectată la fel de larg precum câștigarea de către același „Conchita Wurst” a pseudo-competiției „Eurovision” în urmă cu câțiva ani. Aceasta pentru că nu credem că păpușarii din umbră ai propagandei LGBT vor deveni brusc oameni onești și vor înceta să mintă.

Neuwirth s-a grăbit să asigure publicul că, mulțumită tratamentului pe care îl urmează, are o prezență foarte redusă de HIV în sânge. Cum să înțelegem această precizare? Ca pe o invitație la relații sexuale „sigure” cu el?

În orice caz, salutul lui Neuwirth la câștigarea „Eurovision”, atât de mult gustat de inconștienți, „Suntem de neoprit”, capătă acum cu totul alte valențe. Și nu acelea pe care „Conchita” și le-ar fi dorit – dar viața te îngenunchează exact atunci când te aștepți mai puțin.

Citește și: De la „Seceră şi Ciocan” la „Scoică şi Cârnat”

Perdeaua de Fum
Perdeaua de Fum
Trust in God and keep your gunpowder dry.

Cele mai citite postări