back to top

Demascarea avortului: Ce se întâmplă de fapt în culisele acestei industrii

de Kristi Burton Brown, 15 august 2013

Abortion-Instruments2-379x271 La împlinirea a 40 de ani (pe 22 ianuarie 2013) de la pronunţarea sentinţei în procesul Roe vs. Wade (care a legiferat avortul în SUA, n. tr.), organizaţia „Preoţi pentru viaţă” (Priests for life) a iniţiat o campanie cu derulare zilnică. Intitulată „Demascarea  avortului” (Expose Abortion),  campania generează zilnic câte un citat despre avort.

Totuşi, aceste citate sunt destul de diferite de ceea ce ne-am aştepta în mod normal. Nu sunt nişte simple perle de înţelepciune. Ele oferă cititorului acces direct la adevărul din spatele industriei avortului. Preotul Frank Pavone scrie (sublinierile îmi aparţin):

Aici vom posta zilnic câte un text prin care este dat în vileag avortul – în general un citat venind din partea industriei avorturilor, din partea unor foşti prestatori de servicii legate de avort (numiţi şi Centurionii) sau din partea unor persoane afectate de avort, cum ar fi mulţimea de femei şi de bărbaţi implicaţi în campania noastră de sensibilizare Silent No More (Gata cu tăcerea). Veţi fi uluiţi. Daţi mai departe aceste citate ca să le deschideţi ochii şi altora despre adevărata natură a avortului.

Pentru cei care se întreabă de ce anteriorii prestatori de servicii medicale legate de avort sunt uneori numiţi şi Centurioni, iată o explicaţie din broşura publicată de Asociaţia Centurionilor:

Centurionul Longhin care a stat la picioarele crucii pe care agoniza Mântuitorul Hristos s-a îngrozit brusc la vederea răstignirii pe care era însărcinat să o înfăptuiască. După ce Mântuitorul şi-a dat ultima suflare, acest centurion şi-a lăsat sabia să cadă la pământ şi, îngenunchind, a strigat cu glas tare: „Cu adevărat Omul Acesta drept a fost !”

Aceia dintre noi care am participat la uciderea copiilor nenăscuţi suntem Centurionii contemporani. Ne-am lăsat armele folosite împotriva copiilor nenăscuţi să cadă la pământ. Acum ne-am recunoscut adâncurile vinei noastre şi luptăm împotriva ramificaţiilor acesteia.… Ca să ne restaurăm umanitatea decăzută avem nevoie să iertăm şi să fim iertaţi. Să ne împăcăm şi să fim vindecaţi.

Din fericire, mulţi dintre aceşti „Centurioni” sparg tăcerea – împreună cu alte persoane afectate de industria avorturilor. Ei ştiu mai bine decât oricine ce este avortul în realitate şi în ce fel face rău copiilor nevinovaţi, femeilor, bărbaţilor şi unor întregi familii. Ei ştiu mai bine decât oricine cât de crud şi de inuman este avortul, în ciuda cuvintelor ambigue folosite adesea pentru a ascunde adevărul.

Campania „Demascarea avortului” include şi citate venind din partea femeilor care au suferit avorturi neprofesioniste şi din partea celor care au intervievat angajaţi ai clinicilor de avorturi. Puteţi urmări citatele zilnice pe Twitter la @ExposeAbortion sau pe Facebook.

Deşi aceste adevăruri sunt greu de citit şi chiar mai greu de înţeles, totuşi este un lucru pe care trebuie să-l facem. Mai jos sunt unele citate deja publicate. Daţi-le mai departe şi încurajaţi pe cunoscuţii dumneavoastră să fie la curent cu campania „Demascarea avortului (Expose Abortion)”. Deşi aceste adevăruri sunt greu de citit şi chiar mai greu de înţeles, totuşi este un lucru pe care trebuie să-l facem. Cetăţenii responsabili nu-şi întorc capul când un act de cruzime deranjant le este adus la cunoştinţă. Ei află adevărul şi acţionează în consecinţă.

„Eu îl ajutam pe doctor să ţină copilul [în canalul de naştere]. Cealaltă asistentă a adus instrumentul [o seringă mare cu un ac mare], l-a dat doctorului, iar acesta l-a introdus la baza craniului bebeluşului. Apoi a tras copilaşul afară. Mânuţele încă i se mai mişcau. După ce mânuţele nu i s-au mai mişcat, doctorul l-a expulzat. A folosit seringa ca să-i aspire creierul.”

(Mărturia unei martore la avort. Vedeţi şi Silentnomoreawareness.org)

„Avortul este împotriva a orice proces natural. Este o exterminare a vieţii, din orice unghi l-am privi.” 

(Robert Harris, medic specialist în avorturi, în cartea “In Necessity and Sorrow: Life and Death Inside an Abortion Hospital” de Dr. Magda Denes.)

„În general, când începe procedura de avort, noi medicii ştim că fetusul e încă în viaţă pentru că fie îl simţim că se mişcă atunci când încercăm să-l apucăm, fie îi vedem bătăile inimii dacă folosim ecograful când iniţiem procedura.”

(Această relatare despre un avort chirurgical prin dilataţie şi evacuare face parte dintr-o mărturie depusă sub jurământ în faţa instanţei districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către medicul specialist în avorturi, Dr. Martin Haskell.)

„Pot vedea o persoană în miniatură… ca medic… Distrug o viaţă.”

(Dr. Benjamin Kalish, medic specialist în avorturi)

„Întrebare: Poate inima unui fetus sau embrion să mai bată în timpul unui chiuretaj prin aspiraţie în timp ce fetusul sau embrionul se îndreaptă spre canula de aspiraţie?

Răspuns: Pentru câteva secunde până la un minut, da.”

(Mărturie depusă sub jurământ în faţa instanţei districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către doctorul Harlan Raymond Giles, specialist în avorturi. Aici descrie o activitate ce nu intră sub incidenţa legii penale.)

„Am reuşit în sfârşit să îndepărtez capul şi să privesc drept în faţă o altă persoană umană… un om, pe care tocmai îl omorâsem.”

(Dr. Paul Jarret, specialist în avorturi.)

„Am pus capăt vieţii unor bebeluşi nevinovaţi şi i-am smuls din pântecele mamelor lor  cu o puternică maşinărie de aspiraţie.”

 (Dr. McArthur Hill, specialist în avorturi.)

Sursă: LifeSiteNews, adus în românește de Vremuri vechi și noi

Re(d)acționarul
Re(d)acționarul
Texte preluate din alte surse și anunțuri ale redacției.

Cele mai citite postări