back to top

Fiul său îi este și frate. Cum continuă „revoluția culturală” în Occident

Nu trece o săptămână fără să aflăm ce „libertăți” a mai cucerit Occidentul. Și să ne minunăm că Dumnezeu mai rabdă pământul, plin cum este de ticăloși și stricați, care, iată, nu ezită să recurgă la cele mai abominabile fapte pentru a-și satisface pretențiile.

Cel mai nou „progres” în deconstrucția familiei s-a întâmplat în Marea Britanie, unde un homosexual și-a folosit mama ca aceasta să-i nască prin surogație un copil conceput prin fertilizare in vitro cu un ovul donat de o altă femeie. Marea Britanie, epicentru al experimentelor sociale, aparent nu are legi care să împiedice acest tip de filiație.

Întreaga povestea poate fi citită în Daily Mail.

Adevăratul egoism al acestui individ se reflectă în următoarea declarație:

„’Știu că oamenii nu vor înțelege și că sunt contra a ceea ce am făcut dar din câte văd, atâta vreme cât cineva poate avea grija unui copil are toate drepturile la a avea un copil,’ spune Kyle. ‘Cu excepția acelui prieten – cu care nu mai vorbesc – toți ceilalți m-au susținut.”

„Nimeni nu are dreptul să îi nege cuiva această oportunitate. Se presupune că trăim într-o lume a șanselor egale, dar cu toate acestea burlacii sunt discriminați. Legea spune că e o sarcină prea mare pentru un om singur să aibă un copil. Dar am dovedit că este greșit.”

http://youtu.be/fJZo11nAWGU

Ce mai putem adăuga, decât cuvintele Sf. Apostol Pavel care, scriind acum 2 milenii despre oamenii din vremea lui – sau poate din vremea noastră? – îi găsea astfel:

22. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni. (…)

28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.

(Romani 1)

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări