back to top

Gemenii sunt „anomalii fetale severe” pentru un medic aborţionist din America

Doi gemeni perfect sănătoşi au fost declaraţi „anomalie fetală severă” de către un medic aborţionist din Statele Unite.

Phill Kline este singurul procuror care a adus acuzaţii împotriva afacerii cu avorturi din Statele Unite. Kline este fost procuror general în Kansas şi ştie mai multe despre avorturi decât mulţi dintre americani. Unul dintre medicii cu zeci de mii de avorturi, George Tiller, susţinător al politicilor de planificare familială a preşedintelui Obama, a fost găsit vinovat de crime cu premeditare.

Într-unul dintre cazuri, Tiller a pus diagnosticul de anomalie fetală severă, pentru a ucide „legal” doi copii gemeni perfect sănătoşi. „Logica acestui aşa zis doctor era următoarea: gemenii sunt o anomalie, nu? Ei pot avea un impact economic grav asupra unei familii” a spus procurorul.

„Măcelarul” aşa cum a fost poreclit de asociaţiile pro-vita din America, venea cu explicaţii năucitoare în favoarea crimelor intra-uterine pe care le săvârşea. Astfel el spunea că un copil trebuie ucis, pentru că provoacă schimbări mentale şi psihice la mamă, ceea ce este ne neconceput. Tiller a pretins o dată că a avortat peste 60 000 de copii.

Preluat de la Doxologia.ro, după www.lifesite.net

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări