back to top

Grecia: Vandalii atacă episcopia de Salonic. România: Reprezentanții „minorităților sexuale” aprobă

În Grecia condusă de marxist-leninistul Tsipras, un caz de vandalism contra unor bunuri ale episcopiei Salonicului a primit atenția presei:

GRECIA: Atac asupra Episcopiei de Salonic. Vandalii mascati invadeaza sediul si-i ataca pe lucratori

atac episcopie salonic grecia vopsea rosie romfea 1

Mai multe persoane necunoscute, cu chipurile acoperite, au patruns in cladirea Episcopiei de Salonic (Grecia), conform agentiei grecesti Romfea, informeaza in premiera Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe.

Persoanele mascate au stropit cu vopsea rosie birourile și persoanele care lucrau in Episcopie. Un om a ajuns la spital, pentru că i s-a aruncat cu vopsea în față și pe corp.

Mitropolitul Anthimos de Salonic a declarat că această acțiune este specifică anarhiștilor, care nu ar fi la primul atac de acest fel.

In imaginile puse la dispozitie de agentia amintita, se puteau vedea scaune prabusite la pamant, acte insirate pe podea, patate cu vopsea rosie, irecuperabile. de asemenea, mai multe carti si icoane au fost, la fel, distruse. (LONews.ro)

Comentând la știrea atacului, Vlad Viski, un activist homosexual din România și șef peste o asociație obscură, MozaiQ, scrie pe contul său de Facebook:

idei-actiune În regulă, Vlad, bine că știm pe cine să căutăm dacă se întâmplă la fel și aici. Fără violență, desigur!
Re(d)acționarul
Re(d)acționarul
Texte preluate din alte surse și anunțuri ale redacției.

Cele mai citite postări