back to top

Lansare de carte: „Drama noastră demografică – Populația României la recensământul din 2011”

Miercuri, 4 iulie 2012, de la ora 14.00, în Aula Magna a Academiei Române(Calea Victoriei, nr.125) va avea loc evenimentul de lansare a volumului

DRAMA NOASTRĂ DEMOGRAFICĂ – Populația României la recensământul din octombrie 2011” de Prof. Vasile GHEȚĂU cu o prefaţă de Dr. Călin Georgescu, sub egida Institutului de Proiecte pentru Inovaţie şi Dezvoltare – Reprofesionalizarea României IV.

Din cuprins: Numărul populaţiei şi componentele schimbărilor în profil teritorial • A fost migraţia externă mai mare în urban sau în rural ? • Structura etnică a populaţiei • Semne de întrebare • O populaţie de 19 milioane de români în anul 2011: ce perspective pentru mijlocul secolului? • Addendum: un alt fel de prognoză demografică.

Întâlnirea va fi prezidată de Acad. Ionel Haiduc, Preşedintele Academiei Române. Vor lua cuvântul: Dr. Călin Georgescu, Acad. Victor Giurgiu, Prof. Adrian Curaj, Prof. Septimiu Chelcea și Prof. Vasile Ghețău.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări