back to top

Malaiezia: Conferința „Dragoste și sex cu roboți” anulată de autorități

În timp ce Occidentul pare să-și fi pierdut complet bunul simț și uzul rațiunii, unele națiuni africane și asiatice și-l exercită din plin. Recent, scriam că episcopii africani somează vestul să înceteze promovarea „culturii morții” în țările lor. Astăzi aflăm că autoritațile malaieziene au interzis desfășurarea ediției 2015 a conferinței „Love and sex with Robots” („Dragoste și sex cu roboți”) în țara lor.

Evenimentul care trebuia să înceapă pe 16 noiembrie a fost catalogat drept „ridicol” de șeful poliției, Tan Sri Khalid Abu Bakar.

„Nu e nimic științific în a întreține relații sexuale cu mașini”, a adăugat el, precizând totodată că evenimentul încearcă să promoveze în țară „o cultură nenaturală” și asta este interzis prin lege.

Constatând că înapoiații malaiezieni nu gustă „progresul științific”, organizatorii au postat pe websiteul evenimentului, loveandsexwithrobots.org, un mesaj de scuze.

Prima conferință, care a avut loc anul trecut în Portugalia, a reunit circa 40 de „experți” în relații om-robot. Co-fondatorul Adrian David Cheok a declarat cu această ocazie că „Dezvolt hardware pentru roboți care vor deveni prietenii, iubiții și chiar partenerii noștri sexuali”.

Morala? Dragă Umanitate, ucide-ți copiii cu milioanele prin avort, izolează-te de comunitate în „rețelele sociale” și apoi fă-ți prieteni, parteneri de împerechere și urmași din tablă și circuite. Mult succes, te așteaptă un viitor strălucit…

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări