back to top

Marea Britanie: Un elev de 13 ani și-a violat colega după ora de „educație sexuală”

Scrie Jurnalul Național – dar și LifeSiteNews.com, mai detaliat – :

Un elev de 13 ani a VIOLAT o colegă de clasă, imediat după cursul de EDUCAȚIE SEXUALĂ!

O întâmplare care te lasă împietrit: un elev în vârstă de 13 ani a violat o colegă de clasă, imediat după ce participaseră la ora de educație sexuală, după agresiune spunându-i acesteia, cinic – „Poți să pleci!”.

Autoritățile școlare și poliția galeză investighează condițiile în care un elev din ciclul secundar de studii a violat o colegă de clasă.

Conform anchetei, la finalul cursurilor, după ultima oră, cea de educație sexuală, adolescentul și-a întrebat colega dacă nu dorește să facă sex. În ciuda împotrivirii acesteia, băiatul a condus-o pe fată într-o zonă retrasă unde a violat-o.

Drama fetei a fost descoperită de un consilier psihologic, care încerca să afle motivele nefericirii sale.

Oficialitățile sunt îngrijorate de faptul că evenimentul a avut loc după cursul de educație sexuală, existând numeroase comentarii privind tematica acestuia și modul în care a fost abordată.

Minorul violator a primit o pedeapsă modestă din partea instanței, fiind internat într-o școală de reeducare și obligat să informeze poliția despre schimbarea domiciliului sau de călătoriile în care intenționează să plece.

LSN adaugă că educația sexuală este obligatorie în Marea Britanie de la 11 ani și că la ora respectivă fuseseră „educați” despre raportul sexual:

Katie Russell de la organizația „Rape Crisis England and Wales” spune că datele arată că violarea adolescenților de prieteni nu este „neobișnuită”.

„Faptul că (violul) s-a întâmplat după o lecție de educație sexuală ridică, sunt sigură, îngrijorări privind predarea educației sexuale în școli,” a spus Russell pentru South Wales Evening Post […]

Unii parlamentari birtanici se ridică împotriva sexualizării copiilor.

Conform unui raport din The Independent, parlamentarul conservator Philip Davies a atacat-o pe laburista Diana Johnson pentru că aceasta a cerut mai multă educație sexuală în școli considerând că aceasta ar fi o contra-măsură care ar produce tocmai efectul opus.

„Ar trebui să avem mai puțină educație sexuală – sau mai bine, să nu avem educație sexuală deloc”, a spus Davies.

Un sondaj printre adolescenții britanici realizat de Public Policy Research a găsit că o mare majoritate atât de băieți cât și de fete se plâng că educația sexuală prezintă adesea promiscuitatea drept normală, punând presiune suplimentară pe ei pentru a deveni activi sexual înainte ca ei să o facă altfel. […]

O fată de 18 ani răspunde astfel la întrebarea din sondaj despre experiența sa la ora de sexualitate: „M-am simțit mereu presată de profesori, ceva de genul ‘să faci sex este normal, doar să fie sigur’, când de fapt eu nu eram interesată în a face sex la timpul acela și mă simțeam mulțumită să aștept persoana potrivită.”

„Nu cred că sexul ar trebui să fie predat (în școală) ca normă.” […]

„Acest nou sondaj arată că imaginile pornografice sunt persistente în viețile adolescenților și că în mod special tinerele femei sunt acut de conștiente despre cât de dăunătoare pot fi acestea,” a declarat Dalia Ben-Galim, director asociat al Public Policy Research.

Apropo, ați observat că cei care doresc introducerea „educației sexuale” în programa școlară sunt aceiași cu cei care vor eliminarea studiului religiei?

„Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!

Vai de cei care sunt înţelepţi în ochii lor şi pricepuţi după gândurile lor!” (Isaia 5 20-21)

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări