back to top

Patru zile și sute de „misionari ai vieții” în stradă! Începutul unei noi campanii „40 de zile pentru viață” în România

Patru zile și sute de „misionari ai vieții” în stradă! Despre asta a fost începutul campaniei „40 de zile pentru viață” în România: despre curaj, despre oameni frumoși și iubitori de viață și mai ales despre minunata lucrare pe care Domnul a pus-o în lume prin prezența acestora în stradă zi și noapte.

Suntem uimiți de cât mare este impactul campaniei asupra comunităților în care se desfășoară. Mai mult ca în alți ani, oamenii au curajul să-și prezinte punctul de vedere, să-și mărturisească temerile, să ceară ajutor. Au fost 4 zile pline de experiențe frumoase și de povești de viață extraordinare. Avem bărbați adevărați care stau în stradă toată noaptea, avem bărbați cărora nu le este rușine să ceară ajutor, avem oameni care găsesc prieteni de nădejde printre misionarii vieții.

Și, numai cu ajutorul Providenței, avem copii care se vor naște în această lume pentru că Domnul îi apără. Pentru prima oară, o mămică a dat mărturie că decizia ei de a întrerupe o sarcină neplanificată s-a schimbat. Ne-a povestit despre minunea pe care-o poartă în pântece, al patrulea copil într-o familie monoparentală. Pentru ea, prezența noastră în stradă este un semn de la Dumnezeu iar statornicia cu care punem în evidență valoarea vieții a făcut-o să se întoarcă din drumul spre avort. Măreția lucrării Domnului stă chiar în fața noastră! Duhul lui a fost acolo, asupra noastră, asupra ei, asupra pruncușorului ce se va naște pentru că El ne-a pus la locul potrivit! Ne este plin sufletul de bucurie, de entuziasm și de curaj. Dumnezeu e minunat!

#misionariivietii #40dezilepentruviata

„40 de zile pentru viață” la Timișoara
„40 de zile pentru viață” la Iași
„40 de zile pentru viață” la Cluj – noaptea, între 23.00 și 07.00, fără pancarte – doar rugăciune și comuniune
„40 de zile pentru viață” la Baia Mare

Cea mai mare mișcare pro-viață la nivel internațional, campania „40 de zile pentru viață”, se desfășoară în această primăvară la Baia Mare, Cluj, Iași, Năsăud, București și Timișoara. Creștini de toate confesiunile se vor uni timp de 40 de zile în post, rugăciune și veghe pentru încetarea avorturilor, în perioada 1 martie – 9 aprilie.

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați pagina de facebook facebook.com/40dezilepentruviata sau pagina web 40.proviata.ro

Înscrieți-vă la veghe, accesând calendarul pe orașe la adresa 40.proviata.ro/veghe.

Iulia și Dan Călinescu
Iulia și Dan Călinescuhttp://www.lifenation.org/
Iulia și Dan Călinescu sunt căsătoriți și au 4 copii. Au fost coordonatorii proiectului „40 de zile pentru viață” în România și ai organizației „LifeNation”.

Cele mai citite postări